Ντεμπούτο με ισοπαλία για το Ρέθυμνο Futsal

Η επιστροφή του Ρέθυμνο Futsal στη Β’ Εθνική κατηγορία δεν συνδυάστηκε με νίκη αλλά με ισοπαλία, μετά το 2-2 απέναντι στον Αδέσποτο στο «Μελίνα Μερκούρη».
Μία πολύ δύσκολη αποστολή είχε η Ρεθυμνιώτικη ομάδα σήμερα, υποδεχόμενη τον Αδέσποτο χωρίς τον Γιάννη Μερκούρι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Ρεθυμνιώτες μετά από ένα «άκαρπο» α’ ημίχρονο (0-0) βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1 στο 22’, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Μαγεράκης είχε την απάντηση και με προβολή μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με τον Καλλιγά να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του (1-2 στο 35’), αλλά και πάλι η απάντηση ήταν άμεση για τους γηπεδούχους. Με τον ίδιο πρωταγωνιστή (Μαγεράκη) και με δυνατό συρτό σουτ από τη σέντρα διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα μιας και οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 24’, 36’ Μαγεράκης / 22’ Αρχοντάκης, 35’ Καλλιγάς.
ΡΕΘΥΜΝΟ FUTSAL (Νίκος Κυριακόπουλος): Δουζίνας, Κυριακόπουλος, Νικολακάκης, Μαθιουδάκης, Αγορίτσας, Καλογεράκης, Μαγεράκης, Ράατ, Μπικάκης, Στεφανάκης, Σκεπετζάκης.
ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ (Γ. Πριονιστής): Παπαγεωργίου, Τάσιας, Αναγνωστόπουλος, Καρακάξης, Αρχοντάκης, Ανδρέου, Χρονόπουλος, Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Τανταρούδας, Καλλιγάς, Ηλιάκης, Πριονιστής.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *