19 Απριλίου 2024

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 8ο πρωτάθλημα Παλαιμάχων 8χ8

Πολλές και μεγάλες αναμένονται και φέτος οι «μάχες» για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές στα γήπεδα του Ρεθύμνου. Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και η συντονιστική επιτροπή του πρωταθλήματος προτίθεται να διοργανώσει και φέτος το 8ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8.

Άπαντες αναμένουν την αναβάθμιση του πρωταθλήματος αλλά και την συμμετοχή όλων των περσινών αλλά και νέων ομάδων, με τους εκπροσώπους τους να καλούνται την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 20.00 το βράδυ στο «Μελίνα Μερκούρη» για συζήτηση και τον προγραμματισμό του νέου πρωταθλήματος, όπως αναφέρει η παρακάτω ανακοίνωση: «Καλούνται οι εκπρόσωποι των ομάδων την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 στις 20:00 στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού (Κλειστό Γυμν. Μελίνα Μερκούρη) με τις προτάσεις τους εγγράφως για συζήτηση και προγραμματισμό του νέου πρωταθλήματος. Τις ιδέες και προτάσεις θα τις δεχόμαστε ηλεκτρονικά και στο Εmail: sports.rethymno@gmail.com μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου για ερωτήσεις και απορίες μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2831055645.

Οι αγώνες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα διεξαχθούν στα Δημοτικά γήπεδα (Ρεθύμνου, Μισιρίων, Ατσιποπούλου, Αρμένων), και ευελπιστούμε και φέτος να δώσουμε την ευκαιρία σε αρκετούς συμπολίτες μας να αθληθούν να παίξουν και να διασκεδάσουν μέσο του ποδοσφαίρου ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας».

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα βασικά κριτήρια για την συμμετοχή κάποιου ποδοσφαιριστή θα είναι και φέτος τα παρακάτω:

α) Να βρίσκεται σε κάποια ομάδα παλαιμάχων.
β) Να μην είναι ενεργός ποδοσφαιριστής (να μην έχει γραφτεί σε φύλλο αγώνα επίσημου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου την σεζόν 2016-2017).
γ) Να έχει βεβαίωση (εντός εξαμήνου) από καρδιολόγο ότι μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες
δ) Να είναι άνω τον 30 ετών (γεν. 1987 και πριν).

Επιπλέον θα χρειαστεί η κάθε ομάδα να προσκομίσει στο Τμήμα Αθλητισμού:
α) συγκεντρωτική κατάσταση των συμμετεχόντων (μέχρι 20 άτομα).
β) Δύο φωτοαντίγραφα για τον κάθε συμμετέχοντα ποδοσφαιριστή της αστυνομικής τους ταυτότητας.
γ) Μια υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη που θα λάβει από το Τμήμα Αθλητισμού για κάθε αθλητή.
Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν με την παρουσία επίσημου Γιατρού καθώς και Διαιτητή.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *