Οικογενειακό… φιλικό τριών γενεών!!! (photos)

Ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο 5χ5 του Ρεθύμνου πριν από λίγο καιρό… Το Δεκαπενταύγουστο προκλήθηκε η απαρτία… της οικογένειας Δρακάκη στην βάση της, στο Ρέθυμνο και την παραμονή της Παναγίας έδωσαν ένα ξεχωριστό οικογενειακό… φιλικό παιχνίδι.

Το Δρακακέικο… σε πλήρη δράση, πρόσφερε πλούσιο θέαμα, περνώντας όμορφες στιγμές, οικογενειακής ευτυχίας και αγάπης για το ποδόσφαιρο. Παραδοσιακά η οικογένεια Δρακάκη λατρεύει το ποδόσφαιρο, με τον πατριάρχη της, τον Μανώλη να έχει δώσει το σύνθημα τις δεκαετίες ’70 και ’80, όταν αγωνίστηκε στην Προποντίδα Πειραιώς και μετέπειτα για μικρό διάστημα στον Άρη Ρεθύμνου, ενώ διατέλεσε και προπονητής στον ιστορικό Ταύρο.

Τα ποδοσφαιρικά γονίδια… μεταλαμπαδεύτηκαν σχεδόν σε όλα τα παιδιά του, αφού τα 5 από τα 6 είχαν ή έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Ο πρωτότοκος Λευτέρης αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες στα τοπικά Ρεθύμνου και εδώ και μερικά χρόνια είναι διπλωματούχος προπονητής Uefa A’. Ο Κωστής συνεχίζει ακόμη και σήμερα να αγωνίζεται (προσφάτως μεταγράφηκε στον Ψηλορείτη), ενώ με το ποδόσφαιρο ασχολούνται και τα τρία από τα 6 κορίτσια της οικογένειας. Η Ειρήνη και η Ζωή αγωνίζονται στην γυναικεία ομάδα του ΑΟΝ Αστέρα, αποτελώντας όμως και βασικά στελέχη επί σειρά ετών στις Κρήσσες, στις οποίες είχε αγωνιστεί και η Μαρία, που εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στην Καστοριά. Στην πόλη των γουναράδων ζει μαζί με την αδερφή της Βάσω, την μοναδική που δεν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, αλλά έχει σχέσεις με τον αθλητισμό, αφού ασχολείται με το δρομικό κίνημα.

Τον περασμένο Αύγουστο λοιπόν στο Ρέθυμνο μαζεύτηκε όλη η οικογένεια με την μαμά Μαίρη Δρακάκη να ρίχνει την ιδέα αυτού του ξεχωριστού οικογενειακού αγώνα… στο τραπέζι. Χωρίς πολλή σκέψη, υπήρξε η απόλυτη ομοφωνία και το ραντεβού κλείστηκε για την παραμονή της Παναγίας.

Μανώλης και Μαίρη Δρακάκη φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια… πιθανότατα των παιδιών τους και με καμάρι και υπερηφάνεια είδαν στον αγωνιστικό χώρο του Calcetto τα 6 τους παιδιά, τους 2 γαμπρούς τους, Γιώργο και Βασίλη, αλλά και τα δυο τους εγγόνια Γεωργία και Μαρία σε ρόλο προπονητή (Η νύφη Βαρβάρα Χατζηδάκη απουσίαζε λόγω τραυματισμού)! Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν αδιαμφισβήτητα, στον καλύτερο ποδοσφαιρικό αγώνα της ζωής τους!!!

Τα παιδιά σεβάστηκαν ως άρμοζε, τους γονείς, η ομάδα των οποίων (Αετοί) κέρδισε το παιχνίδι, με τα Coyote πάντως να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ξεχωριστή όμως ήταν και η παρουσία τους ενός και μοναδικού φιλάθλου, του θείου της οικογένειας, ο οποίος έτρεχε από τον ένα πάγκο στον άλλο… να συμπαρασταθεί και στις δύο ομάδες, ανάλογα την περίσταση…

ΑΕΤΟΙ (Coach: junior Γεωργία Δρακάκη): Μανώλης και Μαίρη Δρακάκη, Κωνσταντίνος-Ζωή Δρακάκη, Γιώργος Ευαγγέλου.

COYOTE (Coach:junior Μαρία Δρακάκη): Λευτέρης-Βάσω-Ειρήνη-Μαρία Δρακάκη, Βασίλειος Ρόμπας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *