19 Απριλίου 2024

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΡ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου ανακοίνωσε τις τιμωρίες ποδοσφαιριστών, που προέκυψαν από τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΡ το περασμένο Σάββατο.

Μόλις δύο κόκκινες βγήκαν από το τσεπάκι των διαιτητών και οι Παύλος Γαβαλάς (Παναρκαδικός), Δημήτρης Κοκολάκης (Αναγέννηση ΜΠΣΡ) τιμωρήθηκαν με 1 αγωνιστική και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια των ομάδων τους, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπου διεξάγεται η 14η στροφή του φετινού μαραθωνίου.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΡ, στην τελευταία συνεδρίαση της, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

«Τιμωρίες ποδοσφαιριστών

Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 10-1-2017, επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:

Αγώνες Β’ Κατηγορίας (13η αγωνιστική)

1) Στον ποδ/στή Γαβαλάς Παύλος του σωματείου Α.Γ.Ο.Δ.Α. Παναρκαδικός με αριθ. Δελ. 1274866 επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 1  περίπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού κώδικα {αποβλήθηκε με 2η κίτρινη  κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά του (βίαιη απώθηση αντιπάλου)}  –  στον αγώνα Β’ Κατηγορίας ΑΟ Επισκοπής 2010 – Α.Γ.Ο.Δ.Α. Παναρκαδικός της 7-1-2017.

2) Στον ποδ/στή Κοκολάκη Δημήτριο του σωματείου Αναγέννηση ΜΠΣΡ με αριθ. Δελ. 567433 επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» » για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1  περίπτ. (α) εδάφιο (Ι) του Πειθαρχικού κώδικα {αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ανάρμοστη λεκτική συμπεριφορά ειρωνικού περιεχομένου προς τον Α΄ βοηθό διαιτητή για απόφαση του} –  στον αγώνα Β’ Κατηγορίας Αναγέννηση ΜΠΣΡ – Νέοι Ζωνιανών της 7-1-2017».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *