Οι ευχές του ΟΦ Αρμένων στον Μουρτζανό

Με τις πλέον εγκάρδιες ευχές σύσσωμης της «οικογένειας» του ΟΦ Αρμένων, ξεκίνησε την προσπάθεια του για την απόκτηση του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa A’, ο Φίλιππος Μουρτζανός.

Με επίσημη ανακοίνωση του ο σύλλογος, εύχεται καλή επιτυχία στο νεαρό προπονητή, ο οποίος θα συμμετάσχει στις διεργασίες της Α’ φάσης της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου Uefa Α’, που διοργανώνει η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣΡ στο Ρέθυμνο, η οποία ξεκινάει την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου. Παράλληλα, η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων, γνωστοποιεί πως αυτό το διάστημα, την ευθύνη εκγύμνασης της ομάδας θα έχει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιώργος Πετρογιαννάκης.

Αναλυτικά, το απόσπασμα με τις ευχές των μελών του ΟΦ Αρμένων, προς τον Φίλιππο Μουρτζανό, αναφέρει, «Η σκέψη όλων μας και η θετική ενέργεια, θα είναι μαζί σου, κόουτς. Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας του ΟΦ Αρμένων, εύχονται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον προπονητή μας Φίλλιπο Μουρτζανό και να επιστρέψει σοφότερος στις υποχρεώσεις της ομάδας μας!

Την ευθύνη εκγύμνασης της ομάδας (σε συνεργασία φυσικά με τον Φίλιππο Μουρτζανό), το διάστημα που θα απουσιάζει ο προπονητής μας, θα αναλάβει ο ποδοσφαιριστής (διπλωματούχος προπονητής επίσης), Γιώργος Πετρογιαννάκης».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *