Οι Νέοι Ρεθύμνου τις ευκαιρίες, το Λασίθι τη νίκη

Με ήττα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικής ομάδων Νέων το Ρέθυμνο, το οποίο αν και ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια του ματς, το Λασίθι ήταν εκείνο που πέτυχε το μοναδικό γκολ για το τελικό 0-1.
Ο Βερνάδος σημάδεψε το δοκάρι στο 28’ με φοβερό σουτ αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν στο 1ο ημίχρονο. Ο Γρηγοράκης «κρέμασε» τον τερματοφύλακα στο 35’, γράφοντας το 0-1. Στην επανάληψη, ο Πρινιανάκη έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση, ενώ στο 82’ ο Τσακάλι αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Τελικά, οι Ρεθυμνιώτες πέτυχαν γκολ στο 84’ με τον Σφακιανάκη, με τον διαιτητή όμως να το ακυρώνει ως οφσάιντ, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 0-1.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
7’ Σουτ Π. Παπιομύτογλου διώχνει σε κόρνερ ο Φαϊτάκης.
28’ Κεραυνός του Βερνάδου στο οριζόντιο δοκάρι.
35’ Αντεπίθεση του Λασιθίου ψηλοκρεμαστό του Γρηγοράκη 0-1.
47’ Διπλή ευκαιρία με τον Πρινιανάκη και στις δύο περιπτώσεις σώζει ο Φαϊτάκης.
68’ Σουτ του Ψυχαράκη ελάχιστα άουτ.
69’ Νέο σουτ του Τσακάλι από το σημείο του πέναλτι η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ.
76’ Σουτ του Π. Παπιομύτογλου μπλοκάρει ο Φαϊτάκης.
81’ Σύγχυση στην περιοχή του Λασιθίου σουτ του Σφακιανάκη στο οριζόντιο δοκάρι, κεφαλιά του Τσακάλι πετάγεται και σώζει ο Πάγια με το χέρι. Πέναλτι και κόκκινη.
82’ Εκτελεί το πέναλτι ο Τσακάλι σώζει ο Φαϊτάκης με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.
84’ Ακυρώθηκε γκολ του Σφακιανάκη ως οφσάιντ.
85’ Σουτ του Ψυχαράκη έδιωξε σε κόρνερ ο Φαϊτάκης.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κρασαγάκης, Α. Κασαπάκης, Καμπιτάκης.
ΡΕΘΥΜΝΟ (Θεόφιλος Αποστολάκης): Μ. Παπιομύτογλου, Αποτσολάκης, Γαϊτάνης, Ποθουλάκης (57’ Ψυχαράκης), Πρινιανάκης, Σωπασής (78’ Θεοδωράκης), Κωστάκης, Τσακάλι, Στεφανάκης, Π. Παπιομύτγλου, Βερνάδος (70’ Σφακιανάκης).
ΛΑΣΙΘΙ (Ιορδάνης Τσιρκίνης): Φαϊτάκης, Τσάκωνας, Ασπραδάκης, Ιωάννου, Αλεξίου, Μουτσάι, Π. Μυλωνάκης (89’ Κουναλάκης), Δρακονάκης, Γρηγοράκης, Πάγια, Τσολιαρίδης, (12 Κουναλάκης, 15 Μουστάκας).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *