18 Απριλίου 2024

Ο Δήμος Ρεθύμνου διοργανώνει πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Προτζούνιορ

Την διεξαγωγή πρωταθλήματος ποδοσφαίρου προτζούνιορ ανακοίνωσε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, καλώντας όλες τις ενδιαφερόμενες ποδοσφαιρικές ομάδες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 26 Μαΐου.

Όπως σχετικά ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί, το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου προτίθεται να διοργανώνει πρωτάθλημα ποδοσφαίρου προτζούνιορ 6χ6 με παιδιά γεννηθέντα από το 2009 και μικρότερα. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα Αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου είναι το ακόλουθο:

«Ο Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού στα πλαίσια των αθλητικών δράσεων 2017 με στόχο την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στα παιδιά του Δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής του νομού Ρεθύμνου,  προτίθεται να διοργανώσει Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Προτζούνιορ 6Χ6 με παιδιά ηλικιών γεννηθέντων 2009 και νεότεροι.

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και  αναλυτικά οι λεπτομέρειες που αφορούν την διοργάνωση θα εξαρτηθούν από την συμμετοχή και το ενδιαφέρον των ομάδων.

Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα σωματεία που επιθυμούν να

συμμετάσχουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ηλεκτρονικά στο Εmail: sports.rethymno@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *