Ο Ερμής «φιλικά» 2-0 τις Μοίρες με καλή εμφάνιση

Φιλική νίκη συνοδευόμενη από καλή εμφάνιση πέτυχε ο Ερμής Ζωνιανών πριν από λίγο με 2-0 επί των Μοιρών εκμεταλλευόμενος το Κυριακάτικο ρεπό του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το φιλικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Τυλίσου, με τον Γιώργο Πετράκη να δοκιμάζει και πάλι αρκετά πράγματα, αλλά και συστήματα, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του. Μάλιστα ο νεαρός τεχνικός χρησιμοποίησε σχεδόν δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε ο Έντισον Καραγκιόζι, ο οποίος τελεί υπό δοκιμή, ενώ συμμετείχε και ο 19χρόνος τερματοφύλακας Δημήτρης Γιαννόπουλος, που προέρχεται από την Κ20 του ΟΦΗ.

Τα γκολ για τον Ερμή Ζωνιανών ήρθαν στο τελευταίο 20λεπτό, με τον Βενιζέλο Ανυφαντάκη με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ στο 71’, ενώ στο 72’ ο Σκουτέλης με σουτ μετά από προσπάθεια του Πρωτογεράκη πέτυχε το 2-0. Αύριο, Σάββατο, είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις 10.00 το πρωί στο γήπεδο Τυλίσου, ενώ για την Κυριακή έχει δοθεί ρεπό στους «πράσινους».

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Ανδρεαδάκης Χατζηβασίλης, Ραπτάκης, Ταβλαδωράκης, Πουλάκης, Β. Πλουσής, Φαμπίνιο, Κοζυράκης, Πασιαλής, Τοπούζης, Ρόβας.

Β’ Ημίχρονο: Κόλλιας (71’ Γιαννόπουλος), Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Φαμπίνιο (61’ Προβιδάκης), Χριστοδούλου, Ανωγειανάκης, Λαδιανός, Καραγκιόζι, Σκουτέλης, Τοπούζης (61’ Γεμιστός).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *