19 Απριλίου 2024

Πίστη για την πρόκριση για ΓΕΛ Περάματος

Με στόχο να πάρει την πρόκριση στον τελικό του χολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Λυκείων Κοριτσιών, το ΓΕΛ Περάματος, αντιμετωπίζει σήμερα στις 12.45 στον Β’ Ημιτελικό του Final-4, το 1ο ΓΕΛ Σπάρτης, στο γήπεδο Μακροχωρίου στην Βέροια.

Η ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Περάματος για 2η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται μεταξύ των 4 κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, θέλει να πάρει μία καλύτερη θέση από την περυσινή, όπου είχε αναδειχθεί 4η καλύτερη ομάδα της χώρας. Νωρίτερα (11.00) διεξήχθη ο άλλος ημιτελικός μεταξύ των Λυκείων Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης – 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών. Αύριο, Τετάρτη 20 Απριλίου θα διεξαχθούν οι Τελικοί, ο Μικρός Τελικός στις 10.15πμ. και πάλι στο γήπεδο Μακροχωρίου, ενώ ο μεγάλος τελικός κοριτσιών θα διεξαχθεί στις 12.15 στο Εθνικό στάδιο Βέροιας (το γήπεδο που χρησιμοποιεί η τοπική ομάδα στην Super League).

Αρχηγός αποστολής της ομάδας του ΓΕΛ Περάματος θα είναι ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών θεμάτων της Δ/νσης Δευτ/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Ρεθύμνης Παναγιώτης Αντωνιάδης και συνοδός αποστολής θα είναι η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του ΓΕΛ Περάματος Μαρία Μπρόκου.

Για να φτάσει το ΓΕΛ Περάματος ως το Final-4 κέρδισε κατά σειρά, το ΓΕΛ Φουρφουρά (7-0), το ΓΕΛ Σητείας (3-2 στα πέναλτι, 0-0 κ.α.) και στον τελικό Κρήτης το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου (2-1). Στην Γ’ φάση στους 16 το ΓΕΛ Περάματος επιβλήθηκε του 4ου ΓΕΛ Καλλιθέας Αττικής (3-0), ενώ στα προημιτελικά κέρδισε το 8ο ΓΕΛ Ζηπαρίου Κω (7-1) για να πάρει την πρόκριση στο Final-4.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FINAL-4 ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Τρίτη 19 Απριλίου

11.00 Α’ Ημιτελικός

Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης – 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών

12.45 Β’ Ημιτελικός

ΓΕΛ Περάματος – 1ο ΓΕΛ Σπάρτης

 

Τετάρτη 20 Απριλίου

10.15 Μικρός Τελικός

10.15 Μεγάλος Τελικός

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *