Πετράκης: «Ήταν το πιο παραγωγικό μας παιχνίδι…»

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος ο Γιώργος Πετράκης, μετά από την λήξη του αγώνα με τον Εθνικό.

Ο Ερμής Ζωνιανών πήρε σπουδαία νίκη στο 93’ επί της ιστορικής Πειραιώτικης ομάδας χάρη στο γκολ του Αλέξανδρου Πασιαλή, έχοντας σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες κυρίως στο α’ ημίχρονο. «Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, νομίζω κάναμε το πιο παραγωγικό μας παιχνίδι, όσον αφορά τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Ευτυχώς, πολύ δίκαια για εμάς, λυτρωθήκαμε στο τέλος του αγώνα, παίρνοντας τη νίκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και τη νίκη και ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Αγωνιζόμαστε για την ομάδα και τους εαυτούς μας, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, ώστε να το εισπράξουμε στο μέλλον», τόνισε στις δηλώσεις του μετά από το τέλος του αγώνα ο νεαρός Ρεθυμνιώτης τεχνικός.

1 Σχόλιο

  1. Καλλιά τ'ανείπωτα

    Πραγματικα εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις .εβγαλε τον καλύτερο του παίκτη στο 1ο απο το 55 και πήρε το ματς άλλη μια φορα απο καθαρή τύχη μιας και στο 2ο ημίχρονο η ομάδα δεν υπήρχε απλα στο γήπεδο.

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *