Πρεμιέρα στην «2nd Amateur Beach league» με χειμωνιάτικες συνθήκες

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες άντρες και γυναίκες λάτρεις του Beach Volley ήταν πιστοί στο ραντεβού τους για την 1η αγωνιστική της «2nd Amateur Beach league».
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο σύλλογος Ρέθυμνο Volley Club και η ομάδα Kings & Queens of the Beach φέρνει στις εγκαταστάσεις της κεντρικής παραλίας του Ρεθύμνου χειμερινές αναμετρήσεις Beach Volley, σε έξι συνολικά αγωνιστικές, στις 4 κατηγορίες, μέχρι το τέλος Μαΐου, με τους νικητές να διεκδικούν και φετο πολύ μεγάλα δώρα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι της πρεμιέρας του τουρνουά και στην κατηγορία των Αντρών Pro, οι Μονιάκης/Bartoz κέρδισαν με 2-1 σετ τους Κόλα/Χατζηδαμιανού ύστερα από ένα συναρπαστικό τελικό. Ο Κοροβέσης (περσινός Amateur πρωταθλητής) επέστρεψε δυναμικά και με συμπαίκτη τον Μαρινάκη, κατέκτησε την 1η αγωνιστική στην κατηγορία Αντρών Amateur. Στις γυναίκες, Αντιμισιάρις και Ρηγάκου ήταν οι μεγάλες νικήτριες αφήνοντας πίσω τις Γκέκα/Βασιλείου και τέλος στην κατηγορία του Mικτού η Ρηγάκου «ζεστή» από την πρώτη «κούπα», οδήγησε τον συμπαίκτη της Αραμπόπουλο στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας, καθώς επικράτησαν με 2 0 σετ, σχετικά εύκολα στο μεγάλο τελικό, των Λέκκα/Γκέκα.

  • 2nd_Amateur_Beach_league_rigakou-arampopoulos
  • 2nd_Amateur_Beach_league_moniakis-bartoz
  • 2nd_Amateur_Beach_league_korovesis-marinakis
  • 2nd_Amateur_Beach_league

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *