Προτάσεις των προπονητών ποδοσφαίρου για τα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣΡ (photos)

Σειρά από προτάσεις για την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων Υποδομής ΕΠΣΡ καταθέτουν οι διπλωματούχοι προπονητές ποδοσφαίρου.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή σχεδόν όλων των διπλωματούχων προπονητών ποδοσφαίρου σε επίπεδο Ακαδημιών. Για περίπου 3 ώρες οι άνθρωποι που εκατοντάδες οικογένειες εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε ολόκληρο το νομό, συζήτησαν διεξοδικά για πολύ σημαντικά θέματα των πρωταθλημάτων Υποδομής ΕΠΣΡ. Κοινή συνισταμένη να γίνουν καλύτερα, προσφέροντας ακόμη περισσότερα στα ίδια τα παιδιά, για να χαίρονται το παιχνίδι και το ποδόσφαιρο.

Σε αυτό το πλαίσιο οι προπονητές ποδοσφαίρου προχώρησε στην συγκρότηση επιτροπής από προπονητές που δουλεύουν στις Ακαδημίες του Ρεθύμνου, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Χανίων «Ο Παγκρήτιος», Γιώργο Μανωλακάκη. Αυτή η επιτροπή θα προχωρήσει σε άμεση συνάντηση με την διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαίρου, την ΕΠΣΡ, με απώτερο σκοπό όλοι μαζί να συμβάλλουν στην βελτίωση των πρωταθλημάτων Υποδομής.

Με ανακοίνωση τους 16 προπονητές ποδοσφαίρου Ακαδημιών του Ρεθύμνου, γνωστοποίησαν τα τεκταινόμενα της εν λόγω συνάντησης το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, αλλά και τις αποφάσεις και προτάσεις που θα καταθέσουν στην ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Αναλυτικά:

«Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή έγινε την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 συνάντηση προπονητών υποδομών Ν. Ρεθύμνης.

Δεκαέξι συνολικά προπονητές που ασχολούνται με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες στο Ν. Ρεθύμνου κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και αποφάσισαν ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα αλλά βρήκαν αρκετές κοινές θέσεις και απόψεις προς όφελος των παιδιών που προπονούν και των πρωταθλημάτων υποδομών γενικότερα.

Οι προπονητές που παρέστησαν ήταν από την ακαδημία του Α.Ο Άρης Ρεθύμνου Σκουλούδης Ν., Βατόγλου Κ., Γάσπαρης Π. και Μαραγκουδάκης Ν., από την αντίστοιχη του Α.Ο.Ν. Αστέρας Μπαστάκης Γ., Αντωνιάδης Π., Καραντάθας Π. και Ψυχουντάκης Ε., από τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου Νικολουδάκης Β., και Κυριακόπουλος Ν., από τον Ο.Φ. Αρμένων Κατικάς Π., και Καραβιώτης Ι., από την ΑΕΜ Παπαδάκης Μ., το Ρέθυμνο Π.Σ/ΑΓ.Ο.Δ.Α Αθανασιάδης Β., τον ΑΓΣΣΝ Φοίνικα Σελλίων Κωσταράκος Γ., και από τον Α.Ο. Σπηλίου Παπαδάκης Χ. Επίσης δια τηλεφώνου επικοινώνησαν και συμφώνησαν οι Γασπαράκης Ε., και Αποστολάκης Χ., του Α.Ο Επισκοπής ενώ τις προτάσεις του εκ μέρους της ακαδημίας του Ερμή Ζωνιανών έστειλε με Fax ο Ζερβός Ε.

Στην κουβέντα επίσης παρέστη και ο εκπρόσωπος των Προπονητών και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Χανίων «Ο Παγκρήτιος» Μανωλακάκης Γ.

Εκ μέρους των ΜΜΕ συμμετείχε ο Σταράς Γ. όπου και συντόνισε την κουβέντα.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν και οι προτάσεις που θα κατατεθούν στην ΕΠΣ Ρεθύμνης και θα δημοσιοποιηθούν στα ΜΜΕ είναι οι εξής:

1η Να δημιουργηθεί μια επιτροπή υποδομών στην ΕΠΣΡ στην οποία θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος των υποδομών της ΕΠΣΡ, ο εκάστοτε ενωσιακός Προπονητής, εκπρόσωπος των Διαιτητών, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προπονητών και έξι Προπονητές από τις ακαδημίες του Ν. Ρεθύμνου και συγκεκριμένα οι: Νικολουδάκης Β., Αθανασιάδης Β., Παπαδάκης Μ., Μπαστάκης Γ., Κωσταράκος Γ. και Σκουλούδης Ν.

2η Να μην ξεκινάει κανένας αγώνας υποδομών εάν δεν έχει γίνει πιο πριν έλεγχος παρουσίας των παιδιών που συμμετέχουν από τον Διαιτητή ή τους Διαιτητές του αγώνα.

3η Σε όλες τις κατηγορίες υποδομών από τους Κ6 έως και την Κ16 να γίνουν αρκετές επίσημες αγωνιστικές εντός της σεζόν 2018-2019.

4η Η αρχή των Πρωταθλημάτων να γίνει στις αρχές Οκτωβρίου 2018 όπου θα αγωνίζονται το ένα Σαββατοκύριακο οι ηλικίες Κ16, Κ12 και Κ8 ενώ το επόμενο οι ηλικίες Κ14, Κ10 και Κ6.

5η Δελτία να υποχρεούνται να εκδίδουν μόνο οι ηλικίες των Μικτών δηλαδή οι Κ16 και Κ14.

6η Βαθμολογία στα πρωταθλήματα να υπάρχει μόνο για τις παραπάνω ηλικίες (Κ16, Κ14).

7η Οι Διαιτητές να είναι τουλάχιστον 20’ λεπτά πριν την έναρξη των αναμετρήσεων στο γήπεδο για όλα τα διαδικαστικά ενημερωμένοι και γνώστες προκηρύξεων και κανόνων διεξαγωγής αγώνων.

8η Οι γιατροί των αγώνων να είναι στην θέση τους τουλάχιστον 10’ λεπτά πριν την έναρξη αυτών.

Τέλος αποφασίστηκε ότι όποια άλλη πρόταση ή τρόπος μπορεί να βοηθήσει τα πρωταθλήματα υποδομών και την γενικότερη λειτουργία τους θα κατατεθεί στην συνέχεια.

Οι Προπονητές των Ακαδημιών

Αθανασιάδης Β., Αντωνιάδης Π., Βατόγλου Κ., Γάσπαρης Π. , Καραβιώτης Ι.,

Καραντάθας Π., Κατικάς Π., Κυριακόπουλος Ν., Κωσταράκος Γ., Μαραγκουδάκης Ν., Μπαστάκης Γ., Νικολουδάκης Β., Παπαδάκης Μ., Παπαδάκης Χ., Σκουλούδης Ν., Ψυχουντάκης Ε.

Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Χανίων «Ο Παγκρήτιος»

Μανωλακάκης Γ.».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *