Πρωταθλητής ο Εθνικός στο 11χ11 Παλαιμάχων

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 27ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 11Χ11 που διοργάνωσε για ακόμα άλλη μια χρονιά το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου. Την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο των Αρμένων διεξήχθησαν οι δύο τελικοί της διοργάνωσης με την συμμετοχή τεσσάρων άξιων φιναλίστ (ομάδων).

Στον μικρό τελικό μεταξύ των ομάδων ENTER THE WEB-ΤΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ η αναμέτρησε διακόπηκε από τον διαιτητή στο 29’ λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της ομάδος ENTER THE WEB, διότι η ομάδα των ΤΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του διαιτητή. Η ομάδα των ΤΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ λόγο των ημερών(διακοπές, υπηρεσίες) ξεκίνησε τον παραπάνω αγώνα με εννέα(9) παίκτες και στο 29’ λεπτό της αναμέτρησης ποδοσφαιριστής της δέχθηκε κόκκινη κάρτα για εξύβριση προς τον διαιτητή και αμέσως μετά το ίδιο έκανε και δεύτερος παίκτης που αποβλήθηκε για τον ίδιο λόγο με αποτέλεσμα η ομάδα των ΤΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ να μείνει με επτά(7) παίκτες και να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

Όμως ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στις ομάδες ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ ήρθε να ισορροπήσει την κατάσταση και να διεξαχθεί μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα από ποδοσφαιριστές και ομάδες που αρμόζουν στον θεσμό. Η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων με σκορ 5-1 διαθέτοντας ένα πιο δυναμικό και νεανικό σύνολο ενώ η ομάδα των ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ με την γενικότερη παρουσία της δικαιολόγησε την θέση της στον τελικό.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς των τελικών πριν από τις βραβεύσεις των ομάδων και τις απονομές αυτών που ξεχώρισαν το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και η επιτροπή του 27ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 11Χ11 απέμεινε τιμητικές πλακέτες σε δύο ανθρώπους όπου για αρκετά χρόνια ήταν στυλοβάτες και προσέφεραν τα μέγιστα στις διοργανώσεις των εργασιακών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου τους κ.κ. Γιατράκη Παντελή και Μακρυδάκη Κ. Εμμανουήλ.

Πολύ σημαντική και ταυτόχρονα ικανοποιητική κρίνεται η παρουσία αρκετού κόσμου που παρακολούθησαν τους τελικούς και ειδικά εκπρόσωποι του ωραίου φύλλου όπου με την παρουσία τους ομόρφυναν την εκδήλωση.

Στην βραδιά των τελικών παρευρέθησαν και οι: εκ μέρους της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κος Παρασύρης Ιωάννης, την ΕΠΣΡ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Κος Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της επιτροπής γηπέδου Αρμένων Κος Κτιστάκης Κ. Γεώργιος και τα μέλη της επιτροπής του 27ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 11Χ11 Κοι Σπυριδάκης Σπυρίδων, Μαραγκουδάκης Κωνσταντίνος και Παπαδομιχελάκης Ιωάννης όπου έκαναν και τις απονομές. Μετά το πέρας των απονομών ακολούθησε ένας μικρός απολογισμός και χαιρετισμός από του διοργανωτές και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 στις αρχές Φθινοπώρου.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *