“Ρεθυμνιώτης” για 2η σεζόν Δημήτρης Μητρόπουλος

Για 2η συνεχόμενη σεζόν θα καθίσει τον πάγκο του Ρέθυμνο Cretan Kings ο Δημήτρης Μητρόπουλος, με την προπονητική τριάδα Βετούλας, Μυκονιάτης, Μητρόπουλος να παραμένει αναλλοίωτη.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έδειξε εμπιστοσύνη σε όλο το τεχνικό τιμ που ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά, με την επέκταση της συνεργασίας με τον Μητρόπουλο να μην αργεί μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Βετούλα. Η ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ αναφέρει: “Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Μητρόπουλο για ακόμη έναν χρόνο, ο οποίος θα αποτελέσει ξανά μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας“.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Δημήτρης Μητρόπουλος είναι 34 ετών (γεν. 20/5/1983) και είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Την περσινή σεζόν υπέγραψε για πρώτη φορά συμβόλαιο συνεργασίας με το Ρέθυμνο Cretan Kings, συμβάλλοντας στην απόλυτα επιτυχημένη πορεία του στην Stoiximan.gr Basket League, όντας στο πλευρό του Νίκου Βετούλα. Στο μπασκετικό του παρελθόν έχει θητεύσει δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές όπως ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο Στέργιος Κουφός, ο Κώστας Φλεβαράκης, ο Γιώργος Ζευγώλης, ενώ πρόπερσι ήταν συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στον Αρκαδικό. Την σεζόν 2008/09 κατάφερε να πετύχει την άνοδο στην Stoiximan.gr Basket League με την ομάδα του Ηλυσιακού, ενώ έχει κατακτήσει το νταμπλ γυναικών με τον Αθηναϊκό (2011/12). Μάλιστα, έχει εργαστεί και στο εξωτερικό στο πλευρό του Λευτέρη Σούμποτιτς στην Al Riyadi, καταφέρνοντας να αναδειχθεί δις πρωταθλητής Λιβάνου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *