Ρεθυμνιώτης προπονητής υποκλίνεται σε άλλη ομάδα (video)

Όταν έχεις παιδία, δεν κοιτάς ούτε ονόματα, ούτε χρώματα, ούτε φανέλες. Ο λόγος για το προπονητής της Ε.Α.Π. Λευτέρη Κορνάρο οποίος έγραψε την άποψη του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για την ομάδα του Λίβα, η οποία ταιριάζει με αρκετούς άλλους υγειώς σκεπτόμενων ανθρώπων του Αθλητισμού.

Aπό το FB του Λευτέρη Κορνάρου:
«Και μέσα σε όλα τα υπόλοιπα που έχουμε να ασχολούμαστε στο Ρεθυμνο, υπάρχει και μια ομάδα στο νομό μας που νομίζω πως αξίζει το σεβασμό μας και τον επαινο μας! Δεν πρόκειται για μια ομάδα που παίζει το φαντεζι ποδόσφαιρο. Επισης δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλή ή οχι στο τρανζίσιον και ούτε οι μπακ της κάνουν 30 οβερλαπ σε κάθε ματς. Είναι μια ομάδα που την έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον 6-7 φορές φετος και κάθε φορά καταφέρνει να αποσπάσει το χειροκρότημα μου ( οχι μονο το δικο μου αλλα και όλου του υγειώς σκεπτομενου φιλαθλου κοσμου του Ρεθυμνου).

ΛΙΒΑΣ κύριοι.
Μια ομάδα που μιλώντας《προπονητικα》 έχει και σχέδιο και πλάνο. Και αυτο ειναι η αγαπη και ο σεβασμος σε αυτο που κανουν. Το έχουν πιάσει το νόημα τα παιδιά! Παίζουν και αγαπούν το ποδοσφαιρο! Δεν ασχολούνται με τους διαιτητές, χειροκρότουν τις προσπάθειες των αντιπάλων τους και ενίοτε πανηγυριζουν και τα γκολ τους (κι όμως το κάνουν και το έχω δει) και στο τέλος χάσουν – κερδίσουν γίνονται ένα κουβάρι με την πολυπληθή κερκίδα τους και τραγουδούν για αυτό που οι ίδιοι έχουν επιλέξει ως το αγαπημένο τους χόμπι. Έχουν βάλει το ποδόσφαιρο στο Ρεθυμνο σε άλλη βάση. Ο ποδοσφαιρικος πολιτισμός που αποπνεουν είναι 1000 φορές ανώτερος από αυτόν που συνιθηζουμε να βλέπουμε στα γήπεδα της χώρας μας και ισως θα επρεπε αυτή η προσπάθεια να στηριχθει από όλους.

Εκτός των άλλων, αγωνιστικα για τα δεδομένα της κατηγορίας της Β’ ΕΠΣΡ αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο πράγμα που οφείλεται στο περισσιο πάθος που έχουν για αυτό που κάνουν αλλά και για την 《ιδεα》την οποία εκπροσωπουν! Επιπρόσθετα, επειδή χρησιμοποιούν το γηπεδο Ατσιποπούλου ως έδρα τους και τους βλέπω συχνα, είναι ομάδα αρκετά γυμνασμενη και συμπαγής. Είναι μια ομάδα της β’ κατηγορίας που σε κάθε προπονηση της μαζεύει 20-25 αθλητες!

Θα μπορούσα να γράψω αλλά τόσα εκφράζοντας το θαυμασμό μου για αυτά τα παιδιά! Δεν τους ήξερα. Τους ειδα, όντας αρκετά αυστηρός και επιφυλλακτικος απέναντι τους. Τους είδα ξανά και ξανά! Και δύο εβδομάδες τωρα συλαμβανω τον εαυτό μου να τους χειροκροτά σχεδόν αυθόρμητα και με ενθουσιασμο!
Δε ξερω αυριο τι θα φέρει η μερα και ποια θα είναι η πορεία αυτής της ομαδας. Όμως αυτό που τώρα μου προκαλεί ο ΛΙΒΑΣ είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

Μπράβο τους…»

 

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *