Ρεθυμνιώτικες επιτυχίες στο 2ο Junior Masters 2016

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο Junior Masters 2016 το Σαββάτο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. που περιελάμβανε τις κατηγορίες των Αγοριών και Κοριτσιών 12, 14, ετών.

Οι αγώνες έχουν καθιερωθεί από την Ένωση Κρήτης, προκειμένου να δίνει την ευκαιρία στους καλύτερους αθλητές και αθλήτριές της να αγωνίζονται μεταξύ τους, αφενός για να αναδειχθούν οι πρωταθλητές / -τριες ανά κατηγορία και αφετέρου να προετοιμαστούν για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν οι 8 πρώτοι αθλητές και αθλήτριες ανά κατηγορία οι οποίοι το αγωνιστικό έτος 2016 συγκέντρωσαν αθροιστικά την μεγαλύτερη βαθμολογία στα Ενωσιακά Πρωταθλήματα (Ε3) στην Κρήτη. Συνολικά συμμετείχαν 32 αθλητές.

Το Σαββάτο το πρωί έγιναν οι εγγραφές των αθλητών και αθλητριών και στην συνέχεια η κάθε κατηγορία χωρίστηκε σε 2 γκρουπ (ομάδες) και ξεκίνησαν τα πρώτα παιχνίδια. Οι αθλητές που κληρώθηκαν στο ίδιο γκρούπ έπαιξαν όλοι με όλους. Μόλις τελείωσε ο πρώτος αγώνας για τον κάθε αθλητή ξεκίνησαν παιχνίδια δεξιοτήτων με τους παρακάτω νικητές και νικήτριες:

Α) Διαγωνισμός service σε στόχο στα 12αρια Αγόρια ο Γεναράκης και στα Κορίτσια η Γαρεφαλάκη, στα 14αρια Αγόρια ο Τσαγλιωτης του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου και στα Κορίτσια η Δεσκουλίδου Β) Διαγωνισμός forehand drive σε στόχο στα 12άρια Αγόρια ο Χαμηλάκης και στα Κορίτσια η Νταμπακάκη, στα 14άρια Αγόρια ο Δελάκης και στα Κορίτσια η Κωτσάκη.

Ακολούθησε ο δεύτερος αγώνας για τον κάθε αθλητή και αθλήτρια όπου αμέσως μετά έπαιξαν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι: την 1η θέση πήρε η Πολιουδάκη του Ο.Α.Ρ. και την 2η ο Χαμηλάκης.

Η μέρα έκλεισε με απονομές συμβολικών δώρων στους νικητές των παιχνιδιών αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Την Κυριακή έγινε ο τρίτος αγώνας για τον κάθε αθλητή όπου προέκυψε η τελική κατάταξη των γκρουπ. Την ίδια μέρα, μετά από τον προβλεπόμενο χρόνο ξεκούρασης, έγιναν οι τελικοί αγώνες κατάταξης με τον Τσαγλιώτη Αντώνη να παίρνει τη 2η θέση και τις Πολιουδάκη Άννα- Μαρία και Γιορταμάκη Φωτεινή να παίρνουν την 6η θέση.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *