20 Απριλίου 2024

Ρηγάκης η 2η μεταγραφή του Αστέρα Ρεθύμνου

Από το απόγευμα της Τετάρτης ο Δημήτρης Ρηγάκης ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του Αστέρα Ρεθύμνου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αστέρα Ρεθύμνου:
«Το Δ.Σ. του Αστέρα Ρεθύμνου ανακοινώνει την επιστροφή στις τάξεις του, του έμπειρου ακραίου επιθετικού Δημήτρη Ρηγάκη. Ο γεννημένος στις 2/8/1988 φορ, που έχει ύψος 1.73 έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες μας σε ηλικία 6 ετών. Κατόπιν πήγε στον ΟΦΗ και στην συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα των Αστέρα Περάματος (Δ’ Εθνική), ΠΑΟ Κρουσώνα, Χερσόνησο (Γ’ Εθνική), Ρούβα (Γ’ Εθνική), ΠΟΑ (Γ’ Εθνική), Αγροτικό Αστέρα (Γ’ Εθνική), Θερμαϊκό (Γ’ Εθνική), Αστέρα Ρεθύμνου (Γ’ Εθνική), Ερμή Ζωνιανών (Γ’ Εθνική), ΑΕ Μυλοποτάμου (Α’ ΕΠΣΡ), Επισκοπή (Α’ ΕΠΣΡ), ενώ την περίοδο 2017-18, ξεκίνησε με την φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, ενώ τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου μετακινήθηκε στην ΑΕ Μυλοποτάμου σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την ομάδα του Περάματος να παραμείνει στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ενισχύσει σημαντικά την επίθεση μας, θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία την φετινή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με πολλά ατομικά και ομαδικά επιτεύγματα».

Δημήτρης Ρηγάκης: «Θα είμαστε δυνατοί σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα»
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας επιστροφή του στον Αστέρα ο Δημήτρης Ρηγάκης. Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός στις σχετικές του δηλώσεις τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επέστρεψα στον Αστέρα. Έχω άριστες σχέσεις με όλα τα παιδιά, καθώς δεν έλειψα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την ομάδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλη την διοίκηση της ομάδας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο Νίκο Παπαδάκη, που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω στην ομάδα. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο διότι όλες οι ομάδες είναι συσπειρωμένες, όμως το σύνολο από έμπειρους αλλά και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που απαρτίζει τον Αστέρα θα τον καταστήσει δυνατό και ανταγωνιστικό».  

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *