Στεφανίδης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του επί του Ατρόμητου Πειραιά, απονέμοντας τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνιση, αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά στην προπόνηση, ο Μάρκος Στεφανίδης.

Ο τεχνικός της Επισκοπής μίλησε και για την μετακόμιση στο ΔΑΚ Γάλλου, αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε και συμπαραστάθηκε στην ομάδα.

Αναλυτικά: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδα μας. Για μας έτσι όπως προέκυψαν τα πράγματα ήταν πολύ σημαντική για διάφορους λόγους. Προσωπικά, διαισθανόμουν ότι τα παιδιά είχαν μία ανησυχία γιατί, όταν οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και έχεις 6 βαθμούς ενώ θα έπρεπε να έχεις άλλους έξι, δημιουργεί μια αρνητική ψυχολογία. Αυτό λοιπόν θα έπρεπε να το ανατρέψουμε. Τους εξήγησα πολλές φορές ότι τους έχω εμπιστοσύνη. Πίστευα στην επίτευξη του στόχου που ήταν η νίκη κι όπως είδαμε όλοι ήρθε με έναν σωστό τρόπο απέναντι σε μια ομάδα ιστορική όπως ο Ατρόμητος.

Κοιτάζοντας κάποιος το ματς που δεν ξέρει πως έχουν οι καταστάσεις, αυτή η νίκη μοιάζει μια εύκολη διαδικασία αλλά δεν ήταν καθόλου. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ στις προπονήσεις για να βγει το πιο δύσκολο κομμάτι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, η παραγωγή φάσεων για να φτάσουμε σήμερα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Στέκομαι και πάλι στα παιδιά γιατί με έχουν συνεπάρει με τον ζήλο που επιδεικνύουν στις προπονήσεις. Ανταποκρίνονται στις δυσκολίες. Το είχα δηλώσει και την περασμένη εβδομάδα ότι θα δούμε κάτι πολύ καλύτερο στην πορεία και να που η στιγμή αυτή ήρθε».

Ερωτηθείς για το κατά πόσο παίζει μεγάλο ρόλο το γήπεδο, ο τεχνικός της Επισκοπής, τόνισε, «Παίζει ρόλο όμως για μας όταν αγωνιζόμαστε σε μια έδρα σαφώς και θα πρέπει να την υποστηρίξουμε. Το σημερινό ματς όπως και αυτό με τον Εθνικό ήταν μια παρόμοια κατάσταση, απλά στον αγώνα με τον Εθνικό στην Επισκοπή δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα.

Ενδεχομένως εάν παίζαμε στην Επισκοπή να συναντούσαμε τα ίδια προβλήματα και σήμερα.

Ο Ατρόμητος ήταν όντως μια δύσκολη ομάδα και ξαναλέω ότι βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου όπως τους το έβγαλα και την περασμένη εβδομάδα.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Η Επισκοπή είναι μια ομάδα της Κρήτης και η ομάδα που εκπροσωπεί επάξια τον νομό Ρεθύμνου».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ατρόμητου Πειραιά Θεόφιλος Καλύβας, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Επισκοπής και το δίκαιο της νίκη της, «Κατά αρχή, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον σύλλογο της Επισκοπής για τη φιλοξενία και τη νίκη που έκαναν τα παιδιά του. Ξέραμε τις δυσκολίες του παιγνιδιού γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να κλείσουμε κάποια ατού που είχε η ομάδα. Αποδείχθηκαν όμως πολύ δυνατοί κυρίως από τα δεξιά και όταν το σκορ έφτασε στο 2-0 (από ένα δικό μας λάθος και από ένα δεύτερο τέρμα πριν το τέλος του ημιχρόνου), τα δεδομένα άλλαξαν

Πριν από το β’ ημίχρονο βέβαια –δεν ξέρω κατά πόσο θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στο ματς όμως- διαμαρτυρηθήκαμε για μια καθαρή φάση πέναλτι. Ο διαιτητής δεν το έδωσε και μοιραία έπρεπε αλλάξουμε κάποια πράγματα στον σχηματισμό μας τα οποία ίσως να επωφελούνταν οι παίκτες της Επισκοπής. Αν δεν μειώσεις μπορεί να δεχθείς το 3ο γκολ. Αυτό δυστυχώς συνέβη για μας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *