Στις λεπτομέρειες ηττήθηκε και πάλι ο ΟΠΕΡ

Ακόμη μία ήττα υπέστη ο ΟΠΕ Ρεθύμνου, ο οποίος έχασε με 1-3 σετ από την Ένωση Βύρωνα στο «Μελίνα Μερκούρη» για την 9η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α2 βόλεϊ Γυναικών.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα μπήκε στο ματς αγχωμένη με αποτέλεσμα να κάνει πολλά λάθη στην υποδοχή και να βρεθεί πίσω στα σετ με 0-1 (12-25). Στη συνέχεια, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τις «κυανοκίτρινες» να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση και να ισοφαρίζουν σε 1-1 με 25-13. Το «κλειδί» του παιχνιδιού ήταν το 3ο σετ εκεί όπου οι γηπεδούχες είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν, έχοντας το προβάδισμα με 22-19. Όμως, η ομάδα του Βύρωνα είχε πιο καθαρό μυαλό και ανατρέποντας την κατάσταση για το 24-26. Από κει και πέρα όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους, με τις παίκτριες του Γιώργου Μενδρινού να μην πιστεύουν πια στην ανατροπή. Τα λάθη συνεχίστηκαν για το 17-25, γνωρίζοντας την 6η ήττα τους σε 8 αναμετρήσεις.

ΤΑ ΣΕΤ: 12-25, 25-13, 24-26, 17-25.
ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γιώργος Μενδρινός): Κλεισιάρη, Σουιτσμέ, Πετρακάκη, Μαγκανάρη, Κογεράκη, Μπεμπή, Τσελάνη, Βροντάκη –λ, Μαγκανάρη, Παπαδάκι, Μανούρη, Ποθητού –λ, Καφίρη, Καλορμάκη,
ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ (Δ. Κυριαζής): Παπαδοπούλου –λ, Σκαρπέτη, Αντουβά, Βλασερού, Κομνηνού, Γκιόρε, Σταθοπούλου, Δελατόλα, Πασά, Κτιστάκη, Ζώρζου, Νυδριώτη –λ.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγ. της Α2 (Εδώ)
Η Βαθμολογία της Α2 (Εδώ)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *