18 Απριλίου 2024

«Στο… άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν δει πολλά…»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ερμή Ζωνιανών για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, από το πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, διαιτητή κ. Ιωαννίδη.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ερμή Ζωνιανών:
«Αλλάξαμε τέσσερα αεροπλάνα για να παίξουμε ποδόσφαιρο στη Ρόδο σήμερα, για να το δούμε και αυτό. Στο… άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν δει πολλά τα… μάτια μας αλλά να λήγει ποδοσφαιρικός αγώνας στο 88′ (!) απ” ότι φαίνεται είναι νέος κανονισμός που έγινε γνωστός στο σημερινό αγώνα που έδωσε η ομάδα μας με τον Ιάλυσο από τον κ. Ιωαννίδη.
Αλήθεια κ. Ιωαννίδη νιώθετε περήφανος για αυτή την εφεύρεση; ή μάλλον πρέπει ίσως να καθίσετε στα θρανία για να μάθετε και πάλι τους κανονισμούς γύρω από το ποδόσφαιρο. Ας περάσουμε τώρα στη γενικότερη στάση του διαιτητή. Με τις δυο αποφάσεις πέναλτι ανάγκασε ένα ολόκληρο ποδοσφαιρικό γήπεδο να γελάει και αποδείχθηκε “λίγος” για να διευθύνει ποδοσφαιρικό αγώνα. Ίσως θα χρειαζόταν να δώσει ακόμη ένα πέναλτι για να μη λήξει στο 88′ ο αγώνας.

Υ.Γ. Για την ομάδα μας απλά είναι ανεπιθύμητος και ελπίζουμε η ΚΕΔ να πάρει τα μέτρα της γιατί τέτοια πρόσωπα αποτελούν ντροπή για το ποδόσφαιρο.»

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *