Στο Μελιδόνι το 5ο σεμινάριο διαιτησίας Άμμου

Την Κυριακή 5 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιδονίου, το 5ο περιφερειακό επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας Αμμου/2016. Οι εργασίες του Σεμιναρίου θα ξεκινήσουν το πρωί της Κυριακής στις 9.30 και η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και αφορά  όλους τους διαιτητές μέλη των συνδέσμων.

Δικαιολογημένη απουσία από το Ετήσιο Σεμινάριο θεωρείται:
α. Του διαιτητή που ορίσθηκε σε αγώνα με ορισμό της Επιτροπής Διαιτησίας της FIVB ή της CEVή της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.
β. Του διαιτητή που για σοβαρούς επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους αδυνατεί να συμμετάσχει (για να διαπιστωθεί ο λόγος απαιτείται κατάθεση δικαιολογητικών στο Δ.Σ. ΟΔΒΕ).
γ. Του διαιτητή που προσκομίζει ιατρική βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο για ασθένειά του κατά τις ημέρες του σεμιναρίου.
Για κάθε περίπτωση αποφασίζει το ΔΣ της ΟΔΒΕ.
Οι διαιτητές οι οποίοι θα προσέλθουν στο σεμινάριο θα υπογράψουν σε καταστάσεις – παρουσιολόγιο που θα βρίσκεται στην είσοδο της αίθουσας που θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις.
Οι δαπάνες μετακίνησης των διαιτητών που θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο θα καταβληθούν από τους ίδιους τους διαιτητές. Κανένα άλλο χρηματικό ποσό (συμμετοχής ή άλλο) δεν θα επιβαρύνει τους διαιτητές.
Το ακριβές πρόγραμμα των εισηγήσεων θα αναρτηθεί το συντομότερο δυνατό στην ιστοσελίδα της ΟΔΒΕ και θα σταλεί στους Συνδέσμους, οι οποίοι παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως τους διαιτητές-μέλη τους.

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Με την ολοκλήρωση της εισήγησης του σεμιναρίου , θα πραγματοποιηθεί το σεινάριο υποψηφίων διαιτητών πετοσφαίρισης άμμου.
Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό έχουν ΜΟΝΟ διαιτητές κάτοχοι διπλώματος διαιτητή πετοσφαίρισης ΣΑΛΑΣ ή μαθητές και τελειόφοιτοι λειτουργούσης σχολής διαιτησίας σάλας.
Τα μέλη ΣΥΔΠΕΚ-διαιτητές σάλας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ολιγόωρο αυτό σχολείο για απόκτηση σχετικού διπλώματος , παρακαλούνται να στείλουν σχετική δήλωση συμμετοχής.

Για την προετοιμασία και διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών, επιτροπή είναι:
Σπυριδάκη Δέσποινα ως πρόεδρο
Μαυρέα Χριστίνα
Γκίνη Αναστασία
Σπιθάκη Μαρία

Η επιτροπή αυτή πέραν των άλλων θα ετοιμάσει το ημερήσιο πρόγραμμα του σεμιναρίου (με επαφή με ΟΔΒΕ), αλλά και θα κάνει τις ενέργειες που αφορούν επισκέψεις σε αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία (π.χ., Ιστορικό σπήλαιο, κ.λ.π), αλλά και το γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.

 

Βαλάντης Χόμπης

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *