Στο ύψος του ο ΝΟΡ στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα

Στο ύψος του στάθηκε ο ΝΟ Ρεθύμνου στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, παρά την ήττα που γνώρισε με 17-8 από το ΝΟ Βουλιαγμένης.

Η ομάδα της Βουλιαγμένης ήταν η νικήτρια του ελληνικού «εμφυλίου» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Α’ Φάσης της Ευρωλίγκα για την υδατοσφαίριση των γυναικών. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη μεταξύ των δύο ομάδων και από τα ελληνικά δεδομένα και ήταν εμφανής και στην πισίνα Ντε Κρόμμεριν, με το ΝΟΡ πάντως να παλεύει το παιχνίδι μέχρι τα μισά του γ’ οκταλέπτου (10-6). Εκεί με ένα σερί 4-0 του ΝΟΒ έφερε την διαφορά στα οκτώ γκολ (14-6). Το τελικό 17-8 έδωσε του τρεις βαθμούς στην ομάδα των νοτίων προαστίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του ΝΟ Ρεθύμνου και το ιστορικό πρώτο γκολ της ομάδας του Κώστα Φιτσανάκη πέτυχε η Μαρία Φαρμάκη.

Αύριο (2/12) ο ΝΟΒ αντιμετωπίζει την γερμανική Μπάγερ Ίρτιγκεν στις 20:00 ώρα Ελλάδας και ο ΝΟΡ την Ουτρέχτη στις 21:30.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-2, 2-1, 6-3, 4-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Τσουκαλά 3, Χυδηριώτη 2, Ο’ Ντόνελ 2, Πρωτοπαπά 2, Ξενάκη 3, Μαυρωτά 1, Πάτρα 1, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη 2, Νιόβη.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Σαφέτη, Μ. Φαρμάκη 1, Γαγάνη, Παλληκαράκη, Μπελέγρη, Μαυρέλλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Λιμπιτάκη, Ελ. Φαρμάκη 2, Πατσαχάκη 1, Σολανάκη, Καραβάνου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *