19 Απριλίου 2024

Τέσσερις μεταγραφές για την Φλόγα Ρουστίκων!

Η Φλόγα Ρουστίκων προχώρησε σε 4 μεταγραφές προσθέτοντας κυρίως εμπειρία στο ροστερ της, πιο συγκεκριμένα απέκτησε, τους, Μανώλη Παυλάκη, Πολύδωρο Πολυδώρου Σάκη Σακελλαρίδη, και Γιώργο Μαρινάκη, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Μιχάλη Πενθερουδάκη για την προσφορά του στην ομάδα. Την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Δάφνη (δείτε εδώ). Η ομάδα των Ρούστικων δεν θα σταματήσει εδώ την ενίσχυση της καθώς μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσει ακόμα δυο μεταγραφές.

Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός Μανώλης Παυλάκης ήταν στον Ποσειδώνα και για την μεταγραφή του σας είχαμε ενημερώσει από τις 9/7 (δείτε εδώ). Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε, Φλόγας (Β’ ΕΣΠΡ), της Επισκοπής (Δ’ εθνική), της Επισκοπή 2010 (Β’ ΕΠΣΡ), της Καλύβου (Α’ ΕΠΣΡ), του Ψηλορείτη (Α’ ΕΠΣΡ) και του Ποσειδώνα (Α’ ΕΠΣΡ).

Ο 21χρονος Κύπριος μέσος Πολύδωρος Πολυδώρου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Πάφου και στον Προμηθέας Μουττάλου.

Ο επιθετικό Σάκη Σακελλαρίδη είναι 36 χρονών, την περασμένη σεζόν ήταν στην Δάφνη Αποκορώνου και στο έχει φορέσει με επιτυχία την φανέλα των, Κεραυνού, Ε.Α.Π. (Περιφερειακό), Ποσειδώνα Γερανίου και Δόξα Πλατανέ.

Ο Γιώργος Μαρινάκης είναι ετών 25, πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναρκαδικού, ενώ για πολλά χρόνια υπήρξε παίκτης του Ποσειδώνα Γερανίου.

Ανακοίνωση Φλόγας Ρουστίκων:
«Το Δ.Σ της Φλόγας Ρουστίκων ανακοινώνει την αποκτήσει 4 παιχτών. Του Σάκη Σακελλαρίδη (Δάφνη Αποκορώνου), Πολυδώρου Πολύδωρος (Αναγέννηση Πάφου), Μαρινακη Γιώργου (Παναρκαδικος) και Παυλάκη Μανώλη (Ποσειδώνας Γερανιου). Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πενθερουδακη Μιχάλη για την μεγάλη του προσφορά τα χρόνια που ήταν στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία σε όποια ομάδα επιλέξει να συνεχίσει.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *