18 Απριλίου 2024

Την Κυριακή το φιλικό των Επίλεκτων Ρεθύμνου με την Εθνικής Ενόπλων

Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του σπουδαίου φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής 18 Ιουνίου ανάμεσα στην Εθνικής Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας που θα αντιμετωπίσει την ομάδα Επίλεκτων της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Στις 18.30 το απόγευμα της Κυριακής 18/6 στο ΔΑΚ Γάλλου «Π. Ι. Βαρδινογιάννης».

Στον αγωνιστικό χώρο θα παρελάσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από ομάδες επιπέδου Super League προσφέροντας όμορφες στιγμές στους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους που θα ανηφορίσουν στο ΔΑΚ Γάλλου. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης του Ολυμπιακού, ο Λαμπρόπουλος της ΑΕΚ, αλλά και οι Ηλιάδης, Τζανετόπουλος από τον Ηρακλή και αρκετοί άλλοι συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή που θα βρεθεί την Κυριακή στο Ρέθυμνο. Ακόμη στην αποστολή της Εθνικής Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας θα βρίσκονται οι Κώστας Μανωλάς (Λεβαδειακός), Χατζητερζόγλου (Ξάνθη), Βλάχος (Πανιώνιος), Ταΐρης (Απόλλωνας). Επίσης στην Εθνικής Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας συμμετέχουν ο πρώην διαιτητής Super League Κωνσταντίνος Παπασταμάτης που κατέχει τον βαθμό του Υπολοχαγού, αλλά και ο επίσης πρώην διαιτητής Super League Αναστάσιος Παπανδριόπουλος που έχει τον βαθμό του Αρχιλοχία.

Ο συγκεκριμένος αγώνας διοργανώνεται από την ΕΠΣ Ρεθύμνου και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με την παρουσία της Εθνικής Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας, να προκαλεί τα βλέμματα αρκετού φίλαθλου κόσμου. Την ευθύνη επιλογής των επίλεκτων ποδοσφαιριστών της Μικτής ΕΠΣΡ θα έχουν οι προπονητές Γιώργος Λυρώνης και Γιάννης Μπακόπουλος που οδήγησαν την Μικτή Νέων πριν από 3 εβδομάδες στο 34ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης». Μάλιστα χθες το απόγευμα η ομάδα Επίλεκτων της ΕΠΣ Ρεθύμνου, έκανε την πρώτη της συνάντηση, παίζοντας ένα δίτερμα με την Ε.Α.Π. στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης».

Πριν από την σέντρα του φιλανθρωπικού αγώνα, στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής θα προηγηθεί αγώνας μεταξύ επίλεκτων ποδοσφαιριστών από Ακαδημίας του Ρεθύμνου με την Ακαδημία «Αθλόπολις Ηρακλείου», με τον Μπάμπη Αποστολάκη να έχει την ευθύνη την δημιουργία της Μικτής ΕΠΣΡ στις ηλικίες 2005-2006.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *