Τη Δευτέρα ξεκινάει η διάθεση τον διαρκείας του Ρέθυμνο Cretan Kings

Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ρέθυμνο Cretan Kings για τη σεζόν 2017/18, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ΚΑΕ, με τιμές να παραμένουν στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά, ενώ οι ανανεώσεις θα πραγματοποιούνται έως τις 27 Αυγούστου. “Με σύνθημα «Το ταξίδι συνεχίζεται…» ξεκινάει από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018, που θα βρει την ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings για 7η συνεχόμενη χρονιά (8ησυνολικά) στην Stoiximan.gr Basket League και ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος.

Οι φίλαθλοι με την αγορά μίας κάρτας διαρκείας εξασφαλίζουν την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας και γίνονται μέλη της μεγάλης οικογένειας μας. Οι τιμές παραμένουν ίδιες με τις περσινές, ενώ τα διαρκείας θα ισχύσουν για τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, Κυπέλλου και play offs.

Μέχρι τις 27 Αυγούστου οι κάτοχοι των περσινών καρτών διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης της ίδιας θέσης που κατείχαν την περσινή σεζόν, ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατοχυρώσουν κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις. Από τις 28 Αυγούστου θα δοθούν στο κοινό, όλες οι κενές θέσεις συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν θα ανανεωθούν από τους περσινούς κατόχους.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της Ρέθυμνο ΚΑΕ (Ηγ. Γαβριήλ 103-105), τηλ: 28310 36279. Ώρες 10:00-14.00 και 18.00-21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο 10:00-13.00.

Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξε την και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας“.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *