20 Απριλίου 2024

Το Σάββατο οι τελικοί του 4ου Εργασιακού βόλεϊ Σάλας

Ο Σύλλογος Ρέθυμνο Volley Club όπως γνωρίζετε ιδρύθηκε από παλιούς αθλητές για να καλύψει κυρίως ένα τομέα μαζικής άθλησης, ο οποίος είναι εντελώς παραμελημένος στον νομό μας, μέσω του βόλεϊ σάλας αλλά και του Beach Volley.
Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία για μία χρονιά με το Πανεπιστημιακό γυμναστήριο και τον υπεύθυνο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Προβιά Νίκο, συνδιοργάνωσαν το 4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Σάλας Ρεθύμνου με 9 ομάδες και 120 αθλητές. Αρωγοί σε όλη την προσπάθεια είναι η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κρήτης.

Οι διοργανωτές το ερχόμενο Σάββατο στην φετινή γιορτή έχουν προγραμματίσει να βραβεύσουν 15 αθλητές της χρονιάς 1983, που κατέκτησαν το Κύπελλο Κρήτης, για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία του Ρεθύμνου και συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συλλόγων στην Αθήνα.
Η ομάδα με προπονητή τον Αλέκο Πετρακάκη και παίκτες τους, Σπιταδάκης Κώστης, Καριλάκης Κώστας, Βόλακας Γεώργιος, Πολιουδάκης Βασίλης, Σφακιανάκης Μάρκος, Δαφέμος Άλκης, Δαφέρμος Σταύρος, Πριναράκης Δημήτρης, Γαλλιάκης Κώστας, Ζουμπουλάκης Παντελής, Γαλερός Σταμάτης, Παπαδάκης Μάρκος, Βιδάκης Γιώργος.

Επίσης σε Ειδική βράβευση θα τιμηθεί ο Πιοτογιαννάκης Γιώργος, για την συμβολή του στον Εργασιακό Αθλητισμό, μέσω της διεξαγωγής του Εργασιακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης όπου άνοιξε τον δρόμο τη δεκαετία του 1990 για την συνέχιση του Πρωταθλήματος μετέπειτα.

Επίσης φέτο θεσμοθετήθηκε το έπαθλο Fair Play «Μύρων Παπαδογιάννη», στην μνήμη του αείμνηστου Μύρου Παπαδογιάννη, ο οποίος ήταν ενεργό μέλος του Εργασιακού Αθλητισμού της πόλης μας και έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας. Θα δοθούν έπαινοι συμμετοχής σε όλους τους αγωνιζόμενους του Εργασιακού για την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

«Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.00 στο Κλ. Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» θα πραγματοποιηθεί ο Μικρός Τελικός μεταξύ των ομάδων ΤΕΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΣ – TOBACCO SHOP.
Ο Μεγάλος Τελικός 21:00 μεταξύ των ομάδων NET CAFE – RETHYMNOSPORTS.
Οι ειδικές βραβεύσεις θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μικρού τελικού.

Με την υποστήριξη των χορηγών ολοκληρώνουμε την εφετινή πετυχημένη χρονιά του 4ου Εργασιακού Πρωταθλήματος με την μεγάλη γιορτή των τελικών τους οποίους και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια. Ευχαριστούμε τους: Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ρεθύμνου “Ξένιος Ζευς”, Μανουκαράκης group enterprise, Rethymnosports.gr, Νίκος Αποστολάκης catering, Summer Carnival, Πρότασις Event και τους χορηγούς επικοινωνίας, Ράδιο Μεγαλόνησος, Team Fm 102, Άστρο Fm 96,4, Studio Ρέθυμνο 980.

Οργανωτική Επιτροπή του Εργασιακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *