Το σήκωσε ο Ν. ΟΠΕΡ

Το τουρνουά Κορασίδων “Άπτερα” κατέκτησε ο Ν. ΟΠΕΡ, ο οποίος επιβλήθηκε με 0-3 σετ του Κύδων στα Χανιά στον δεύτερο τελικό, κάνοντας το 2χ2.
Οι Ρεθυμνιώτισσες χρειάζονταν τη νίκη για να κατακτήσουν το τρόπαιο μετά την επικράτηση τους στον πρώτο τελικό με 3-2 σετ και τελικά τα κατάφεραν, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. Τα κορίτσια της Ήρας Φεντότοβα από το ξεκίνημα έδειξαν τις διαθέσεις τους κερδίζοντας με 16-25 το πρώτο σετ. Στη συνέχεια, οι “κυανοκίτρινες” ήταν ακόμη καλύτερες, φτάνοντας πιο εύκολα στο 0-2 με 10-25. Έπειτα, με την ψυχολογία υπέρ τους δεν δυσκολεύτηκαν να κάνουν και το 0-3 στα σετ με 17-25, πανηγυρίζοντας τον τίτλο.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ν. ΟΠΕΡ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του τροπαίου. “Ο τίτλος των πρωταθλητριών του ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ “ΑΠΤΕΡΑ” δικαίως τους αξίζει!
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ν. ΟΠΕΡ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις αθλήτριες τους και στην προπονήτριά τους κ. Φεντότοβα Ήρα και τους εύχονται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!!
Επίσης ευχαριστούμε την ταβέρνα ΔΑΒΑΡΙΑΣ για τη φιλοξενία της μετά το τέλος του αγώνα
“.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *