Το «τσαντίρι» της Σοχώρας

Τα χάλια του έχει το γήπεδο της Σοχώρας (όπως και άλλα) αυτό είναι γνωστό. Το πρόβλημα (φυσικό βέβαια) που έκανε και πάλι έντονα την εμφάνιση του, όπως κάθε τέτοια περίοδο, είναι ο ήλιος και η ζέστη. Δόξα το θεό ζούμε σε μια περιοχή που τα συγκεκριμένα φαινόμενα τα απολαμβάνουμε αρκετούς μήνες. Ο μόνος τρόπος στο συγκεκριμένο γήπεδο για να προστατευτείς από τον ήλιο αν είσαι αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής, είναι να κάνεις «τσαντίρι» (βλέπε Φώτο) τους πάγκους.

Σκέφτομαι, αν προσπαθήσουν οι φίλαθλοι να προστατευτούν από τον ήλιο, τι θα κάνουν;  θα φορέσουν μαγιό και θα βάλουν αντηλιακό;

1 Σχόλιο

  1. Γιάννης Κοτζιάνογλου

    Όλοι οι ρεθυμιώτες φίλαθλοι και φίλοι του ποδοσφαίρου έχουμε υποστεί το “μαρτύριο” του απογευματινού ήλιου στη Σοχώρα. Τουλάχιστο στο δημοτικό γήπεδο αυτό, μπορούμε να καθίσουμε στον περιορισμένο χώρο που έχει μείνει. Δηλαδή την κερκίδα με τα 3 σκαλιά. Ναι σωστά διαβάσατε Τρεις βαθμίδες.
    Όμως θεωρώ ότι η Σοχώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση αν την συγκρίνουμε με το γήπεδο Μισσιρίων. Εκεί (στα Μισσίρια) υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μην δεις αγώνα, αλλά να καταλήξεις στο νοσοκομείο και στην χειρότερη περίπτωση στο νεκροταφείο (η εκκλησία είναι ακριβώς δίπλα)
    Αναφέρομαι στην κατάσταση που βρίσκεται η λυόμενη κερκίδα του γηπέδου αυτού.
    Στέλνω ενδεικτική φωτογραφία και ζητώ την δημοσίευση της)

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *