Υπεπρωταθλήτρια Ρεθύμνου η Επισκοπή

Έπειτα από ένα “χορταστικό” παιχνίδι η Επισκοπή κέρδισε δίκαια την ΑΕ Μυλοποτάμου με 3-1, κατακτώντας για ακόμη μία φορά το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Τα γκολ για τους Υπεπρωταθλητές πέτυχαν οι Τριχάκης (82′),  Γκιόκας (64′) και Γεωργούλης (19′), ενώ ο Μηνάς (75′) είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 για την ΑΕ Μυλοποτάμου.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Λήξη του ματς. Μετά από 5 λεπτά καθυστερήσεις ο “άρχοντας” του ματς σφύριξε τη λήξη, με την Επισκοπή να αναδεικνύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Υπερπρωταθλήτρια Ρεθύμνου, κερδίζοντας με 1-3 την ΑΕΜ.

89′ Κόκκινη ο Λένγκα επειδή πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο του Σπανουδάκη.

85′ Κίτρινη στον Σπανουδάκη.

85′ 4η αλλαγή για την Επισκοπή. Σπανουδάκης αντί Γκιόκα.

Χορηγός της ενημέρωσης λεπτό προς λεπτό, είναι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αστέρα Ρεθύμνου.

83′ Αλλαγή για την Επισκοπή, Λαζαρίδης αντί Χαλκιαδάκη.

Από το βολέ του Δημαράκη ο Τριχάκης αφού απέφυγε ωραία έναν αντίπαλο του, βρέθηκε τετ – α – τετ και με όμορφο διαγώνιο σουτ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του (1-3).

82′ ΓΚΟΛ για την Επισκοπή (1-3).

80′ Κίτρινη κάρτα στον Κολοβάκη για δυνατό μαρκάρισμα.

78′ Ο διαιτητής απέβαλε τον γυμναστή της ΑΕΜ, Γερούλη Πάνο, από τον πάγκο για έντονη διαμαρτυρία.

Ο Μυρθιανός εξαιρετική σέντρα από το κέντρο, βγάζει τετ – α – τετ τον Μηνά, ο οποίος με τρομερό σουτ και εξωτερικό φάλτσο στέλνει τη μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Δημαράκη για το 1-2.

75′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΜ (1-2).

71′ Διπλή αλλαγή για την ΑΕΜ. Κριτσωτάκης αντί Ντινιωτάκη και Σκουλούδης αντί Ζλατίνοφ.

70′ Κίτρινη κάρτα στον Γεωργούλη για διαμαρτυρία.

67′ Αλλαγή για την Επισκοπή. Στη θέση του Φράγκου ο Τριχάκης.

66′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ. Μετά από κόρνερ του Μηνά, ο Λένγκα έπιασε τη σκαστή κεφαλιά από κοντά, με τον Δημαράκη να αποκρούει εξ επαφής με τα πόδια.

Μετά από σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΜ και ασταθή απόκρουση του Χρυσοστομίδη, ο Γκιόκας βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια και σε κενή εστία έκανε το 0-2 για την ομάδα του.

64′ ΓΚΟΛ για την Επισκοπή (0-2)!

Στιγμές έντασης από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

62′ Κίτρινη κάρτα στον Μπακάλη.

60′ Ο Μηνάς τη σέντρα έπειτα από κόρνερ, κεφαλιά του Λένγκα, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

58′ Ο Ζλατίνοφ ψηλοκρεμαστή πάσα στον Μηνά, ο οποίος βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ σουτάροντας δυνατά, αλλά πάνω στον Δημαράκη, ο οποίος αποσόβησε  την ισοφάριση για την ομάδα του.

57′ Πρώτη αλλαγή για την Επισκοπή. Ο Αντωνόπουλος στη θέση του Ματαραγκάσι.

Για την συνεχή ενημέρωση σας απαιτείται ανανέωση της σελίδας.

51′ Δυνατό σουτ του Δελήμπαση έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Δημαράκης απέκρουσε.

50′ Αν και η ΑΕΜ μπήκε πιο δυνατά από την αντίπαλο της, η πρώτη ευκαιρία καταγράφηκε για την Επισκοπή, με τον Ματαραγκάσι να κάνει το σουτ από κοντά μέσα στην περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

46′ Σέντρα  στο β’ μέρος του Super Cup (ΑΕΜ – Επισκοπή 0-1).

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο β’ ημίχρονο:
ΑΕ Μυλοποτάμου (Νίκος Κωτσοβός): Χρυσοστομίδης, Μποτωνάκης, Λένγκα, Μυρθιανός, Σιόρε (46′ Γεωργόπουλος), Μπακάλης, Μηνάς, Δελήμπασης, Βιτώρος (46′ Δροσάκης), Ζλατίνοφ, Ντινωτάκης.

Επισκοπή (Χρήστος Βασιλείου): Δημαράκης, Νάκας, Κολοβάκης, Λουμπάκης, Γεωργούλης, Χαλκιαδάκης, Σουμπασάκης, Σκούφος, Γκιόκας, Φράγκος, Ματαραγκάσι.

Τέλος του α’ ημιχρόνου μετά από δύο λεπτά καθυστερήσεων. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα 18 λεπτά, με την Επισκοπή να κάνει το 0-1 στο 19′. Από κει και έπειτα, οι “βυσσινί” ήλεγξαν το ματς, όντας ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Η ΑΕΜ προσπάθησε να απειλήσει, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, έχοντας 1-2 καλές στιγμές.

42′ Δυνατό σουτ του Μηνά έξω από την μεγάλη περιοχή, λίγο άουτ από το αριστερό “παραθυράκι” του Δημαράκη.

Χορηγός της ενημέρωσης λεπτό προς λεπτό, είναι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αστέρα Ρεθύμνου.

37′ Εκτέλεση φάουλ του Δελήμπαση, η μπάλα στα χέρια του Δημαράκη.

35′ Κίτρινη κάρτα στον Λουμπάκη μετά από δυνατό μαρκάρισμα στον Ντινιωτάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή της Επισκοπής.

34′ Ο Ντινιωτάκης από τα δεξιά με ωραία προσπάθεια έπιασε δυνατό σουτ με τον Δημαράκη να αποκρούει σε κόρνερ.

Η Επισκοπή δείχνει να ελέγχει τον ρυθμό του ματς μετά το γκολ, όντας πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, ενώ η ΑΕΜ προσπαθεί βρει χώρους από τα πλάγια χωρίς να αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

29′ Νέα αντεπίθεση της Επισκοπής με τον Γκιόκα, παράλληλη μπαλιά ανεκμετάλλευτη.

28′ Τρομερή ευκαιρία για την Επισκοπή. Ο Σουμπασάκης έπειτα από αντεπίθεση βρέθηκε στα δεξιά της μεγάλης περιοχής, έβγαλε “γλυκιά” σέντρα και ο Νάκας αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

23′ Μεγάλη φάση για την ΑΕΜ, με τον Μποτωνάκη να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι της Επισκοπής.

Μετά από κόρνερ του Σουμπασάκη, ο Λουμπάκης έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, με τον Χρυσοστομίδη αρχικά να αποκρούει και στην επιστροφή ο Γεωργούλης με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1 για τους “βυσσινί”.

19′ ΓΚΟΛ για την Επισκοπή (0-1).

11′ Το ματς είναι ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον χώρο του κέντρου.

10′ Κίτρινη κάρτα σε Σουμπασάκη και Μηνά για μεταξύ τους αψιμαχία λίγο πριν την εκτέλεση του φάουλ.

10′ Κίτρινη κάρτα στον Μυρθιανό μετά από δυνατό μαρκάρισμα στον Σουμπασάκη.

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού χρειάζεται ανανέωση της σελίδας.

Χορηγός της ενημέρωσης λεπτό προς λεπτό, είναι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αστέρα Ρεθύμνου.

Σέντρα στο παιχνίδι του Super Cup με καθυστέρηση 18 λεπτών, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή της Ασή Γωνιάς και του Ποσειδώνα Γερανίου, Γιώργου Σκλομπονάκη.

Με καθυστέρηση 15 λεπτών ξεκίνησε το παιχνίδι, λόγω της πραγματοποίησης του αγιασμού από την ΕΠΣ Ρεθύμνου για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Οι δύο ενδεκάδες και οι διαιτητές σε παράταξη λίγο πριν τη σέντρα.

Οι δύο ενδεκάδες εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή της Ασή Γωνιάς και του Ποσειδώνα Γερανίου, Γιώργο Σκλομπονάκη, ο οποίος έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων είναι:
ΑΕ Μυλοποτάμου (Νίκος Κωτσοβός): Χρυσοστομίδης, Μποτωνάκης, Λένγκα, Μυρθιανός, Σιόρε, Μπακάλης, Μηνάς, Δελήμπασης, Βιτώρος, Ζλατίνοφ, Ντινωτάκης.
Πάγκος: Δροσάκης, Μερτίρι, Σκουλούδης, Βογιατζιδάκης, Σηφάκης, Κριτσωτάκης, Γεωργόπουλος.

Επισκοπή (Χρήστος Βασιλείου): Δημαράκης, Νάκας, Κολοβάκης, Λουμπάκης, Γεωργούλης, Χαλκιαδάκης, Σουμπασάκης, Σκούφος, Γκιόκας, Φράγκος, Ματαραγκάσι.
Πάγκος: Τριχάκης, Σπανουδάκης, Λαζαρίδης, Νικηφόρος, Φοβάκης, Αντωνόπουλος, Βασιλείου.

Χορηγός της ενημέρωσης λεπτό προς λεπτό, είναι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αστέρα Ρεθύμνου.

Μεγάλη αναμένεται η προσέλευση στο ΔΑΚ Γάλλου, ενώ ήδη έχει αρχίσει να συρρέει ο κόσμος για το ματς που κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν ανάμεσα σε ΑΕΜ και Επισκοπή (Ώρα έναρξης 17.00).

Ο λόγος για τους Γιώργο Ε. Σταυρουλάκη, με βοηθούς τους Γιάννη Κοκμοτό και Μανόλη Λιοδάκη, ενώ 4ος ορίστηκε ο Γιώργος Δασκαλομαρκάκης.

Η ώρα είναι 16.30 και το διαιτητικό τρίο ξεκίνησε το καθιερωμένο ζέσταμα…

Χορηγός της ενημέρωσης λεπτό προς λεπτό, είναι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αστέρα Ρεθύμνου.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη βγει στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας την προθέρμανση τους.

Σε λιγότερο από 45 λεπτά θα ξεκινήσει το Super Cup Ρεθύμνου, μεταξύ της πρωταθλήτριας ΑΕ Μυλοποτάμου και της Κυπελλούχου Επισκοπής.

Καλησπέρα από το ΔΑΚ Γάλλου.

Το Rethymnosports.gr σας μεταφέρει σήμερα, λεπτό προς λεπτό το Super Cup Ρεθύμνου, ανάμεσα στην ΑΕ Μυλοποτάμου και την Επισκοπή, πάντα πιστοί στο ραντεβού με τα μεγάλα παιχνίδια που κρίνεται τίτλος.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 στο ΔΑΚ Γάλλου, ενώ εσείς θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε από τις 16.00 για όλα όσα θα συμβαίνουν στο γήπεδο, πριν, κατά την εξέλιξη της αναμέτρησης και μετά το τέλος του μεγάλου παιχνιδιού.

Χορηγός της ενημέρωσης λεπτό προς λεπτό, είναι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αστέρα Ρεθύμνου.

1 Σχόλιο

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *