Φιλική ήττα με 89-83 για το Ρέθυμνο Aegean

Φιλική ήττα με 89-83 από τη Νέα Κηφισιά γνώρισε το Ρέθυμνο Aegean στο Ζηρίνειο, στο πλαίσιο της τριήμερης προετοιμασίας της Ρεθυμνιώτικης ομάδας στην Αθήνα.

Το Ρέθυμνο Aegean βρισκόταν μπροστά στο σκορ και έλεγχε τον ρυθμό για 35 λεπτά, ενώ στην συνέχεια πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες, με το τελικό σκορ να γράφει 89-83 υπέρ των γηπεδούχων. Με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε η τριήμερη αγωνιστική παρουσία των “κυανόλευκων” στην πρωτεύουσα, με τα συμπεράσματα του κόουτς Θανάση Σκουρτόπουλου να είναι απολύτως θετικά.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του, όπου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για τους αθλητές του και την “εικόνα” τους στα δύο δυνατά φιλικά με ΑΕΚ και Νέα Κηφισιά. «Ήταν απαραίτητο αυτό το ταξίδι και αυτό φάνηκε και στα δύο παιχνίδια. Παίξαμε δύο πολύ δυνατά ματς με ΑΕΚ και Κηφισιά. Μπορέσαμε και δώσαμε χρόνο και στον Σάφτενααρ που για μας είναι σημαντικό να βρει ρυθμό αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά. Δοκιμάσαμε κάποια καινούρια πράγματα. Παρά την κούραση, νομίζω ότι τα συμπεράσματα είναι πολύ θετικά. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ και γενικότερα για τα επόμενα τρία ματς που πρέπει να παίξουμε μέσα σε διάστημα 10 ημερών».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *