17 Απριλίου 2024

Φιλικό Εθνική Ενόπλων–Μικτή Επιλέκτων ΕΠΣΡ

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων και Μικτής ομάδας Επίλεκτων της ΕΠΣΡ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου στο ΔΑΚ Γάλλου. Ο αγώνας διοργανώνεται από την ΕΠΣ Ρεθύμνου και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με την παρουσία της Εθνικής Ενόπλων να προκαλεί τα βλέμματα αρκετού φίλαθλου κόσμου. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 18.30 το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουνίου στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Ρεθύμνου, την ευθύνη επιλογής των επίλεκτων ποδοσφαιριστών της Μικτής ΕΠΣΡ θα έχουν οι προπονητές Γιώργος Λυρώνης και Γιάννης Μπακόπουλος που οδήγησαν την Μικτή Νέων πριν από 3 εβδομάδες στο 34ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης». Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση η ΕΠΣΡ, γνωστοποιεί πως στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής θα προηγηθεί αγώνα μεταξύ επίλεκτων ποδοσφαιριστών από Ακαδημίας του Ρεθύμνου με την Ακαδημία «Αθλόπολις Ηρακλείου», με τον Μπάμπη Αποστολάκη να έχει την ευθύνη την δημιουργία της Μικτής ΕΠΣΡ στις ηλικίες 2005-2006.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΡ είναι η ακόλουθη: «Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 18.30 στο ΔΑΚ Γάλλου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Εθνικής Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας με Μικτή ομάδα Επίλεκτων ΕΠΣ Ρεθύμνου, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Την ευθύνη της επιλογής των επιλέκτων ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Ρεθύμνου θα έχουν οι προπονητές Λυρώνης Γεώργιος και Ιωάννης Μπακόπουλος.
Πριν τον αγώνα και ώρα 17.00 θα διεξαχθεί αγώνας υποδομών ηλικίας 2005-2006 μεταξύ Επίλεκτων ποδοσφαιριστών από Ακαδημίες Ρεθύμνου με την Ακαδημία «Αθλόπολις Ηρακλείου» με ευθύνη του προπονητή Χαράλαμπου Αποστολάκη».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *