Φιτσανάκης: «Το 110% για την παραμονή…»

Να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους για να πετύχουν την παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία πόλο Ανδρών προτρέπει τους παίκτες του ο Κώστας Φιτσανάκης.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο ΝΟ Ρεθύμνου παίζει όλη την χρονιά στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, αντιμετωπίζοντας ΓΣ Περιστερίου, Νίκη Βόλου, Μίλωνα και ΟΥΚ Βόλου στα πλαίσια του β’ γύρου στα πλέι άουτ της Α2 Εθνικής κατηγορίας πόλο Ανδρών.

Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν στην πισίνα αυτά που έχουν δουλέψει επιτυγχάνοντας το στόχο της παραμονής. «Βασικός στόχος της ομάδας είναι να κάνει όσες νίκες χρειάζεται προκειμένου να σωθούμε στην κατηγορία. Αυτό είναι κάτι που είναι στις δυνατότητες μας και νομίζω ότι τον τελευταίο μήνα, σίγουρα κάναμε καλύτερη δουλειά σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να μας βγουν, αυτά που έχουμε δουλέψει. Χρειάζεται πραγματικά να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε, να γυρίσουμε πολύ κουρασμένοι, αλλά με την σωτηρία στις αποσκευές. Θεωρώ πως όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά στο επίπεδο και το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει σε ένα παιχνίδι. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, έχουμε ξανά περάσει αυτή την διαδικασία τα τελευταία 2 χρόνια και είναι πολύ αγχωτική κατάσταση για όλους. Το πόσο θέλει η κάθε ομάδα να κερδίσει ένα παιχνίδι, έχει πολύ μεγάλη σημασία, γιατί από ένα σημείο και μετά όταν έχεις να παίξεις 4 παιχνίδια σε ένα διήμερο, η θέληση θα πρέπει να τονώσει το κορμί».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *