Φιτσανάκης: «4άδα στις Νέες Γυναίκες, πρόκριση στους Παίδες»

Με αισιοδοξία αντιμετωπίζει ο Κώστας Φιτσανάκης την διπλή αποστολή που έχει ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου το ερχόμενο τριήμερο στην Αθήνα, συμμετέχοντας στην τελική φάση στις Νέες Γυναίκες και στην Β’ φάση των Παίδων.
Από την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή η ομάδα Νέων Γυναικών του ΝΟ Ρεθύμνου θα συμμετέχει στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο γυναικών, μεταξύ των 10 καλύτερων ομάδων της κατηγορίας στην Ελλάδα. «Όπως στην κατηγορία των νεανίδων, έτσι και σε αυτή των νέων γυναικών στόχος της ομάδας μας είναι η πρόκριση στην 4άδα. Ο Ηρακλής φαντάζει ο βασικός αντίπαλος γι’ αυτή τη θέση, καθώς οι αθλήτριές του αγωνίζονται στην Α1 και μάλιστα στην βασική ομάδα.
Από κει και πέρα, η απουσία της Γαγάνη είναι σημαντική και μένει να δούμε πως θα μας επηρεάσει στο παιχνίδι μας. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και σε αυτήν την κατηγορία», τόνισε στις δηλώσεις του ο Κώστας Φιτσανάκης.
Όσο δε για την συμμετοχή των Παίδων του ΝΟΡ στην Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ο Κώστας Φιτσανάκης, τόνισε, «Ο στόχος για το τμήμα των παίδων είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Ο όμιλός μας δεν θεωρείται δύσκολος, αλλά είναι λίγο μυστήριος. Θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που δεν τις έχουμε συναντήσει στο παρελθόν και δεν τις ξέρουμε. Θεωρώ, όμως, πως αν παίξουμε καλά και έτσι όπως έχουμε σχεδιάσει, θα είμαστε η μία από τις δύο ομάδες που θα προκριθεί στα τελικά της κατηγορίας», τόνισε στις δηλώσεις του ο Κώστας Φιτσανάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *