«Χαλί» και κουκλί… το γήπεδο Μισιρίων!!! (photos)

Στολίδι είναι το ανακαινισμένο γήπεδο Μισιρίων, το οποίο εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο με την αναμέτρηση Άρης Ρεθύμνου – Επισκοπή για την 19η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Οι αλλαγές στο γήπεδο των ανατολικών προαστίων πολλές, με την σημαντικότερη φυσικά να είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας, ο οποίος είναι χαλί, διαγράφοντας από την μνήμη μας, τις εικόνες του… προ ανακαίνισης… Από εκεί και πέρα έχουν υπάρξει και άλλες σημαντικές αλλαγές, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς από το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί. Οι πάγκοι άλλαξαν θέση και μεταφέρθηκαν στην πλευρά της εθνικής οδού με νέα πολύ όμορφη και χρηστική κατασκευή. Ο χώρος που βρισκόταν πριν οι πάγοι πλέον είναι κενός, αφού τόσο αυτοί, όσο και το δημοσιογραφικό θεωρείο γκρεμίστηκαν. Σχεδόν στο ίδιο σημείο και έξω από τη νέα και ασφαλή περίφραξη του γηπέδου έχει τοποθετηθεί η κερκίδα που θα φιλοξενεί τους φιλάθλους.

Σε αυτή τη μεταμόρφωση του γηπέδου Μισιρίων συνέβαλλαν τα μέγιστα οι παράγοντες του Άρη Ρεθύμνου, όπου με μεράκι έβαλαν αρκετή προσωπική εργασία για την άμεση αποπεράτωση του έργου, όπως και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Μάκης Αλυσανδράτος που επιμελήθηκε και κατασκεύασε τους νέους πάγκους των ομάδων.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *