Ώρα πλέι οφ για τον ΝΟΡ

Έπειτα από πολλές εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας η Γυναικεία ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου επιστρέφει στη δράση, στο πλαίσιο των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας. Σήμερα και αύριο θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο Πειραιά για την ημιτελική φάση.

Έχοντας ήδη πετύχει τον μεγάλο στόχο της, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα καλείται να δώσει δύο εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια, απέναντι στις «ερυθρόλευκες». Τελευταία φορά που οι Ρεθυμνιώτισσες βρέθηκαν σε πισίνα για επίσημους αγώνες ήταν τέλη Μαρτίου, για τον θεσμό του Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας και πάλι τον Ολυμπιακό.

Χθες ταξίδεψαν με προορισμό την πρωτεύουσα και σήμερα στις 19.30 θα κολυμπήσουν στο κολυμβητήριο Πειραιά για τον πρώτο αγώνα της σειράς. Η 2η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί αύριο την ίδια ώρα (19.30), με την ομάδα που θα κατακτήσει δύο νίκες να παίρνει το «εισιτήριο» για τους τελικούς. Σε περίπτωση που χρειαστεί 3ο ματς, αυτό θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαΐου. Να σημειώσουμε πως πρόκειται ουσιαστικά για ένα πολύ δυνατό «τεστ» για τις «κυανοκίτρινες» ενόψει της επόμενης φάσης, όπου εκτός απροόπτου θα διεκδικήσουν την 3η θέση. Διότι οι «ερυθρόλευκες» είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, με τις παίκτριες του Κώστα Φιτσανάκη να έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες. Ο άλλος αγώνας της σειράς θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Βουλιαγμένης και του Εθνικού Πειραιά σήμερα και το Σάββατο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ
Τετάρτη 25 Απριλίου
18.00 Βουλιαγμένη – Εθνικός (Λαιμός – Κυράνης, Πολυχρονόπουλος).
19.30 Ολυμπιακός – ΝΟ Ρεθύμνου (Πειραιά – Μπιράκης, Βόσικας)
Πέμπτη 26 Απριλίου
19.30 ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός (Πειραιά – Μαρκοπούλου, Δασκαλοπούλου).
Σάββατο 28 Απριλίου
17.00 Εθνικός – Βουλιαγμένη (Πειραιά – Δαμιανάκης, Μπουδραμής).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *