1/8 η «πρώτη» του Αρκαδίου με το «μυαλό» στην κλήρωση της Α2

Οι πρωταθλήτριες της ΕΚΑΣΚ και οι θριαμβεύτριες στα μπαράζ ανόδου, τα κορίτσια του Κώστα Πλευράκη, δειλά-δειλά ξεκινούν τη νέα σεζόν με την πρώτη συνάντηση τους να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 1 Αυγούστου. Βέβαια αυτή η συνάντηση θα είναι καθαρά γνωριμίας, αφού δεν πρόκειται να γίνει στον οικείο χώρο τους, εντός του παρκέ, αλλά εκτός αυτού. Αυτή η πρώτη συνάντηση θα είναι καθαρά για να γνωριστούν παλιές και νέες παίκτριες με τεχνικό επιτελείο και διοίκηση του συλλόγου.

Όλα αυτά και ενώ την ερχόμενη Παρασκευή 27 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η κλήρωση της Α2 μπάσκετ Γυναικών, όπου το Αρκάδι θα συμμετάσχει για μία ακόμη χρονιά. Ξεχωριστή η συμμετοχή στον όμιλο του Αρκαδίου, αυτή του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναγεννάτε και στοχεύει να επιστρέψει στα σαλόνια της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Εντωμεταξύ το όνειρο της ζει και κυνηγάει η Αθηνά Θεοδοσουλάκη, με τη νεαρή αθλήτρια του ΟΚΑ Αρκάδι να βρίσκεται ήδη στη Γαλλία μαζί με την Εθνική ομάδα Παγκορασίδων. Μάλιστα, η Ρεθυμνιώτισσα αθλήτρια αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις, βγάζοντας απλόχερα μέρος του ταλέντου της και έχοντας ενταχθεί πλήρως στις απαιτήσεις του εθνικού μας συγκροτήματος. Αντιθέτως, δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή, η έτερη αθλήτρια του Αρκαδίου, η Ιωάννα Σταυγιαννουδάκη, η οποία τραυματίστηκε και δεν ακολούθησε την αποστολή της εθνικής μας στην Γαλλία.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM