Καμπερίδης: “Να τα δώσουμε όλα”

Την 2η εκτός έδρας νίκη θα ψάξει το Σάββατο το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα από τον Προμηθέα για την 22η αγωνιστική της Basket League. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί από το Novasports2 / Λεπτό προς Λεπτό.
Ο 23χρονος φόργουορντ της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Μιχάλης Καμπερίδης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ενόψει Προμηθέα τόνισε πως στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες και στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ σημείωσε τον τρόπο που θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα. «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Γνωρίζουμε την δυναμική του Προμηθέα. Είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και ιδιαίτερα στην έδρα του. Εμείς από την μεριά μας είμαστε λιγάκι αποπροσανατολισμένοι στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να επιστρέψουμε με το δίποντο από την Πάτρα, που θα μας φέρει ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία.
Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100%. Να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών και να μην αφήσουμε τον Προμηθέα να τρέξει και να πετύχει καλάθια στο τρανζίσιον
».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *