Βραβεύτηκε το Δημ. Σχολείο Άδελε για τις συμμετοχές του στον 8ο Γύρο Πόλης

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού κ. Λαχνιδάκης Δημήτριος καθώς ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας κ. Γεωργαλής Γεώργιος, παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Άδελε προκειμένου να συγχαρούν τους μαθητές, τον διευθυντή Καρβούνη Λάμπρο και φυσικά τους γυμναστές του σχολείου, Σταυρουλάκη Ευάγγελο και Ζαρκαδούλα Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, το σχολείο του Άδελε βραβεύτηκε ως το σχολείο με τις περισσότερες συμμετοχές στο αγώνισμα των 1000 μ. στον 8ο Γύρο Πόλης Ρεθύμνου, που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου. Για το λόγο αυτό ο Δήμος έκανε δώρο έναν επιτραπέζιο ηλεκτρονικό υπολογιστή για εκπαιδευτική χρήση από τους μαθητές του σχολείου.

Κλείνοντας, αξίζει να επισημανθεί η σημαντικότητα της ενημέρωσης, της ενθάρρυνσης και της ώθησης των παιδιών από το περιβάλλον του σχολείου, στην ενεργή συμμετοχή σε αθλητικές δράσεις του Δήμου και γενικότερα στην υιοθέτηση συνηθειών που προάγουν την υγεία.

Το εν λόγω σχολείο, με την μεγάλη συμμετοχή του, απέδειξε ότι διαθέτει τις παραπάνω προδιαγραφές αποτελώντας με αυτό τον τρόπο παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα σχολεία του Νομού Ρεθύμνου και όχι μόνο.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *