Πανελλήνιες επιτυχίες για τον ΠΑΣ «Άτλα»

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Άτλας συνεχίζει να προσφέρει διακρίσεις στον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό, αφού σύμφωνα με τη γενική κατάταξη του ποδηλατικού αθλητισμού συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη 10άδα σε πανελλήνιο επίπεδο (8ος).
Οι επιτυχίες τη φετινή σεζόν διαδέχονταν η μία την άλλη με τον Ρεθυμνιώτικο σύλλογο να «ορθώνει ανάστημα» στο πανελλήνιο γίγνεσθαι της ποδηλασίας. Βέβαια, η 8η θέση δεν αφορά μονάχα την περσινή χρονιά, αφού επί μία 7ετία έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει στα υψηλά «σκαλοπάτια».

Μην ξεχνάμε ότι έχει αναδείξει πολλούς Ρεθυμνιώτες ποδηλάτες, με την επιβράβευση να έχει να κάνει με την κλήση τους στις Εθνικές ομάδες (Γιώργος Χρονάκης, Γιάννης Δαβαρίας) αλλά και σε διεθνείς αγώνες ποδηλασίας, φέρνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Σίγουρα δεν ξεχνάμε πως στην πρώτη 10άδα βρισκόταν και το 2016, καταφέρνοντας να διατηρηθεί σε υψηλότατο επίπεδο, ενώ έχει αφήσει πίσω του ιστορικούς συλλόγους όπως ο Θησέας, η ΑΕΚ, ο Β.Α.Ο, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο Κύδωνας.

Φυσικά αυτή την είδηση δεν θα μπορούσε παρά να την υποδεχθεί με μεγάλο ενθουσιασμό ο ποδηλατικός σύλλογος και με ανακοίνωση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αθλητές, προπονητές και γονείς. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και αγάπη για το άθλημα που αγαπούμε».
Παράλληλα, ο ΠΑΣ Άτλας συνεχίζει την αγωνιστική του δράση για τη φετινή σεζόν, καθώς 3 αθλητές του συμμετείχαν στον αγώνα της Δαμάστας, εκεί όπου ο Γιάννης Δαβαρίας, ο οποίος τερμάτισε για μία ακόμη φορά στην 1η θέση (Παίδες), με τον Παναγιώτη Χιώτη να παίρνει την 4η θέση (Έφηβοι), όπως και ο Τζίγκρης (κατηγορία master).

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM