28 Ιανουαρίου 2023

«Άρχοντα», τελικά δεν είχε κρύο, «βαρεμάρα» είχε! (video)

Εντύπωση έκανε η εικόνα του δεύτερου βοηθού, στο παιχνίδι του Παγκρήτιου πρωταθλήματος Youth League ανάμεσα στον ΑΟΝ Αστέρα και την ομάδα του Μαρτινέγκο από το Ηράκλειο, σε όσους βρέθηκαν το Σάββατο 19/3 στο γήπεδο της Σοχώρας.

Έχουμε δει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα, διαιτητές με καλή η κακή απόδοση, άψογους στις αποφάσεις τους η με λάθη, να κάνουν την δουλειά τους με ήλιο, βροχές, κρύο και τώρα τελευταία με χιόνια και μπράβο τους. Αλλά η εικόνα που συναντήσαμε στο ματς αυτό, δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ και δεν θα μπορούσαμε να μην την σχολιάσουμε και ένα παραπάνω καθώς είχε να κάνει με επίσημο αγώνα υποδομών και επίσης, επί πληρωμή.

Ο δεύτερος βοηθός έβγαλε εις πέρας την «αγγαρεία» γιατί αλλιώς δεν μπούμε να την χαρακτηρίσουμε με αυτή την εικόνα, με το ένα χέρι μόνιμα στην τσέπη. Και για να μην γίνουμε υπερβολικοί , άντε τα 70 λεπτά από τα 90 του αγώνα, πολλές φορές δεν άλλαζε καν χέρι στο σημαιάκι γιατί βαριόταν.

Στην αρχή νομίζαμε ότι κρύωνε και τον δικαιολογήσαμε αλλά στην συνέχεια διαπιστώσαμε ότι είχε βγάλει τα γάντια για το κρύο που φορούσε (Φώτο 3) γιατί προφανώς δεν τον βόλευαν να έχει το χέρι στην τσέπη.

Αν… θέλουμε το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο να κάνει κανένα βήμα μπροστά, δεν φτάνουν, τα video, τα ραδιόφωνα, τα site, «τα φρου φρου και τα αρώματα». Χρειάζεται και «ουσία» από όλους που εμπλεκόμαστε στο άθλημα αυτό, έστω τα βασικά….

Γιατί με αυτή την εικόνα «άρχοντας» δεν είσαι.

 

  • ref13
  • ref1
  • ref3
  • ref2

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *