Έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους κορυφαίους ο ΟΑΡ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και την βράβευση των καλύτερων αθλητών, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ Γάλλου, το πρωί της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές του Ομίλου, Ηλιάκη Αθηνά, Μαυρομάτης Μιχάλης και Παρασύρης Σοφοκλής, οι οποίοι διακρίθηκαν και ξεχώρισαν κατά το αγωνιστικό έτος 2019, καθώς και ο Κατημερτζόγλου Γιώργος ως ο καλύτερος μαθητής-αθλητής της χρονιάς.
Βραβείο έλαβαν επίσης οι Γκόλτσιος Βασίλης και Ταμιωλάκης Μιχαήλ για τη συμμετοχή τους στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, με την οποία ο Ρεθυμνιώτικος Όμιλος παρέμεινε στην Β’ Εθνική κατηγορία. Τέλος, βραβείο απονεμήθηκε στον Lopez Jairo για την προσφορά του στο κρητικό τένις, αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Σταύρος Λαγουδάκης μίλησε στους παρευρισκόμενους για την χρονιά που μας πέρασε λέγοντας χαρακτηριστικά «Το τένις έπαψε να είναι ο «φτωχός συγγενής» του ελληνικού αθλητισμού λόγω των επιτυχιών του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, γεγονός που πιστεύω πως θα αποτελέσει αφορμή να ασχοληθούν περισσότερα παιδιά με το συγκεκριμένο άθλημα. Αλλά και για τον Όμιλο μας, η χρονιά αυτή ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς οι αθλητές μας διακρίθηκαν αρκετές φορές σε Παγκρήτιο αλλά και Πανελλαδικό επίπεδο.»
Στη συνέχεια παρουσίασε τα μέλη του ΔΣ και τους προπονητές και τους ευχαρίστησε για την εξαιρετική συνεργασία και την προσφορά τους στο Όμιλο. Ευχαρίστησε επίσης τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που είναι πάντα δίπλα στον Όμιλο κ στηρίζουν τις προσπάθειες του: την Αντιπεριφερειάρχη κ. Λιονή Μαίρη, τον Αντιδήμαρχο Στέλιο Σπανουδάκη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί καθώς και τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Θοδωρή Νίνο. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τον επίτιμο Πρόεδρο του Ομίλου Γαγάνη Παντελή, αλλά και τα παιδιά, τους γονείς, τους φίλους, τα μέλη και τους αθλητές για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
Η ομιλία του Προέδρου έκλεισε με ευχές για μία καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Στους αθλητές ευχήθηκε καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες σε ό,τι επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους, ενώ στο ΔΣ καλή δύναμη και να συνεχίσουν να έχουν το αίσθημα της δημιουργίας και της προσφοράς.
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2021.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *