Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ε.Α.Π.

Σε ζεστή ατμόσφαιρα και οικογενειακό κλίμα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ την περασμένη Τετάρτη (24/1) στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση της Ε.Α.Π.:

«Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ομάδα μας καλωσορίζοντας το 2024. Την Τετάρτη το βράδυ στον χώρο του εντευκτηρίου του γηπέδου Ατσιποπούλου η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας και Υποδομών αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό όπως όλη την χρονιά με όλα τα μέλη της οικογένειας της Ε.Α.Π. να γεύονται και τα πεντανόστιμα εδέσματα που επιμελήθηκε ο γενικός γραμματέας της ομάδας μας Μπάμπης Χαραλαμπάκης. Αμέσως μετά ο πρόεδρος της Ε.Α.Π. Δημήτρης Δομαζάκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Νίκος Βερνάδος, ο Γεν. Γραμματέας Μπάμπης Χαραλαμπάκης, ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας Κώστας Πολύχρονος, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας Παντελής Κατικάς.

Τυχεροί οι Στέλιος Μαγαράκης, Βαγγέλης Λαδιανός και Φίλιππος Βροντάκης που κέρδισαν τα τρία φλουριά που αντιστοιχούν σε δώρα τα οποία θα παραλάβουν οι ποδοσφαιριστές».

  • EAP_Protoxroniatiki_pita_2
  • EAP_Protoxroniatiki_pita_1
  • EAP_Protoxroniatiki_pita_3
  • EAP_Protoxroniatiki_pita_4

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *