16 Απριλίου 2024

Έφερε γούρι η παρουσία του Βασιλάκη στα Ανώγεια

Ήταν το 54ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης στα Ανώγεια ανάμεσα στον Αετό και την Ασή Γωνιά. Ο Αεράκης βρίσκει με το αριστερό την μπάλα που παίρνει παράξενη τροχιά, αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα Σμπυράκη, χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Στέλιος Λαδουκάκης με δυνατό πλασέ την στέλνει στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.
Η λύτρωση για τον Αετό σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου με το γκολ να προκαλεί ξέσπασμα χαράς σε αγωνιστικό χώρο, πάγκο και κερκίδα.

Ξαφνικά όλοι οι παίχτες του Αετού συγκεντρώνονται και πηγαίνουν όλοι μαζί απέναντι στα δημοσιογραφικά θεωρεία και αγκαλιάζουν τον Αντώνη Βασιλάκη. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που είχε τραυματιστεί βαρύτατα στις 27 Σεπτεμβρίου πριν το παιχνίδι με την Κάλυβο συγκλονίζοντας όλη την ποδοσφαιρική Κρήτη. Στο ίδιο τροχαίο είχε τραυματιστεί ένας 35χρόνος Σφακιανός που εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, καθώς και δυο παίχτες του Αετού (Ρουσσάκης και Ρούλιος) και η κόρη του τότε προπονητή της ομάδας Φίλιππου Μακατουνάκη.

Ο Αντώνης Βασιλάκη βρέθηκε στα Ανώγεια για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του όρθιος και δυνατός και μίλησε στους συμπαίχτες του πριν τον αγώνα. Το γήπεδο χειροκρότησε την ενέργεια των παιχτών να του αφιερώσουν το γκολ και ο Αντώνης εμφανίστηκε συγκινημένος αλλά και χαρούμενος με την υποδοχή αλλά και τη νίκη της ομάδας. «Σας έφερα γούρι Γιώργη» είπε απευθυνόμενος στον γραμματέα του Αετού Γιώργο Μπαγκέρη. Κατά την αποχωρήσει του από το γήπεδο καθώς η παρουσία του εκεί τους έκανε όλους χαρούμενους. Ενώ η οικογένεια του Αετού από την πλευρά της ευχήθηκε στον Βασιλάκη γρήγορη επάνοδο και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *