Έφτασε στον τελικός η Ηλιάκη του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Ε3.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ε3 47ης εβδομάδας (Ζ’ Ένωση) το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου, το οποίο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΠΟ Ηρακλείου. Η συγκεκριμένη διοργάνωση αφορούσε την κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια 14 ετών, καθώς τα 12άρια και 16άρια ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Όμιλός Αντισφαίρισης Ρεθύμνου έδωσε το παρόν και σε αυτό το Πρωτάθλημα με τους εξής αθλητές: Μαυρομάτης Μιχάλης, Νίνος Νίκος, Παρασύρης Σοφοκλής, Κατημερτζόγλου Γιώργος, Ντινόπουλος Μάνος και Ηλιάκη Αθηνά.
Για ακόμη μια φορά η Ηλιάκη Αθηνά εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της, παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία, φτάνοντας στον τελικό και κατακτώντας την 2η θέση. Πιο συγκεκριμένα, στον γύρο των 32 νίκησε την Κασίντ Νάντια (Ηράκλειο ΟΑΑ) και στους 16 την Φραγκιαδάκη Γεωργία. Στον γύρο των 8 κέρδισε Δερμιτζάκη Ευαγγελία (Ηράκλειο ΟΑΑ) και στα ημιτελικά την Ζαχαράκη Αλεξάνδρα (Ηράκλειο ΟΑΑ). Έτσι λοιπόν, έφτασε στον τελικό, όπου ήρθε αντιμέτωπη με την Λαμπράκη Ευαγγελία-Ελένη από την οποία και ηττήθηκε, κατακτώντας την 2η θέση.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μαυρομάτης Μιχάλης, που επίσης έπαιξε σε ανώτερη ηλικιακά κατηγορία και κατόρθωσε να φτάσει μέχρι την οκτάδα. Στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Αρχατζικάκη Νικόλαο (ΟΑ Σητείας), ενώ στους 16 νίκησε τον Τζωρμπατζάκη Βασίλη (Ηράκλειο ΟΑΑ). Φτάνοντας στους 8, ηττήθηκε από τον Ζερβό Στυλιανό (ΟΑ Σούδας), ο οποίος ήταν Νο1 του ταμπλό και νικητής της διοργάνωσης.
Παρασύρης και Νίνος έπαιξαν ως αντίπαλοι, με τον Παρασύρη να χάνει στους 32 από τον Νίνο. Λίγο αργότερα, στη φάση των 16, ο Νίνος ηττήθηκε από τον Τζωρμπατζάκη Γιώργο (ΟΑ Χερσονήσου). Στους 16 ηττήθηκε και ο Κατημερτζόγλου Γιώργος από τον Κόκκαλη Στυλιανό (ΓΣ Λυβικός Ιεράπετρας), αφού πρώτα νίκησε στους 32 τον Ζερβάκη Αντώνιο (Ηράκλειο ΟΑΑ). Ο Ντινόπουλος Μάνος ηττήθηκε στους 32 από τον Τσατσάκη Πάρη (Ηράκλειο ΟΑΑ).

«Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Ηλιάκη Αθηνά για τις αξιόλογες επιδόσεις της στα Πρωταθλήματα, καθώς και σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την συνέπεια που επιδεικνύουν στους αγώνες. Συγχαρητήρια επίσης αξίζει να δοθούν στους διοργανωτές των αγώνων για την άρτια διεξαγωγή τους, καθώς επίσης στους γονείς και τους προπονητές των αθλητών μας για την καθημερινή τους στήριξη.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *