19 Απριλίου 2024

Αγαπάει την Κρήτη και το «φωνάζει» ο Δ. Γιαννακόπουλος!

Tην μεγάλη του αγάπη για την Κρήτη και ιδιαίτερα για τα Ανώγεια έδειξε για ακόμα μια φορά, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ανάρτηση του στο instangram στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με έναν παραδοσιακά ντυμένο ηλικιωμένο  Κρητικό που τον συνόδευε η φράση: «Το να κατάγεσαι από την Κρήτη είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός σε όλο τον πλανήτη. Και άμα ξένε μου σου αρέσει το νησί μας τότε για μας λέγεσαι Κρητικός.»

Την φωτογραφία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνόδευσε με το προσωπικό του σχόλιο «Ειδικά από τα Ανώγεια» πιστοποιώντας για μια ακόμα φορά τους ισχυρούς δεσμούς με το χωριό μας, στο οποίο έχει πολύ δυνατές φιλίες. Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού  εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία επισκέπτεται τα Ανώγεια, με τους φίλους του να του διοργανώνουν συχνά τραπέζια πάνω στον Ψηλορείτη και τα Μητάτα των βοσκών. Τις φιλίες του αυτές «έδεσε» ακόμα περισσότερο πριν 2 χρόνια όταν και πάντρεψε τον στενό του φίλο Μιχάλη Μανουρά με την κόρη του παπά-Ανδρέα Κεφαλογιάννη, Ειρήνη.

Η δημοσίευση έγινε..viral στα Ανώγεια, με πολλούς νεαρούς κυρίως κατοίκους και δη φιλάθλους του τριφυλλιού, να αποθεώνουν τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού για το σχόλιο του και την αγάπη του για τα Ανώγεια.

Γιώργος Μπαγκέρης

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *