6 Δεκεμβρίου 2022

Αγωνιστική προπόνηση με ηλεκτρονικούς θώρακες παρουσία του προπονητή Εθνικής ομάδας

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε προπόνηση με ηλεκτρονικούς θώρακες και την Κυριακή 16/1, αγωνιστικό σεμινάριο από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας Tae Kwon Do Κυριάκο Παρασίδη στο κλειστό γήπεδο Περιβολιών στο Ρέθυμνο. Την ευθύνη της επιτυχημένης αυτής διοργανώσεις είχαν ο Α.Σ. Δαυιδ και ο Α.Σ. Περάματος, ενώ συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Κρήτη δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τοπικούς προπονητές και αθλητές να εξελίξουν τις δυνατότητες τους υπό τις οδηγίες του προπονητή Κ. Παρασίδη και να ζήσουν για άλλη μια φορά την μαγεία του Ολυμπιακού αθλήματος.

Ανακοίνωση:
«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΧΝΙΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΕΚ LINES – BLUE STAR FERRIES. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΑΕΚWONDO ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

  • seminario_Tae_Kwon_Do2
  • tae_Kwon_Do
  • seminario_Tae_Kwon_Do1
  • Tae Kwon Do

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *