Αναβλήθηκε η συναυλία του ΑΟ Άρης

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το Σάββατο 18 Ιουλίου, συναυλία του ΑΟ Ρεθύμνου με την Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνου και τον Παύλο Μελή, μετά από την τελευταία ΚΥΑ για προσωρινή απαγόρευση πανηγυριών και άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων από 13/7/2020 ως και 31/07/2020 για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΟ Άρη για την αναβολή της συναυλίας:

«Μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της Κ.Υ.Α, η διοίκηση του Άρη Περιβολίων Ρεθύμνης, σας ενημερώνει ότι συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Ζητάμε συγνώμη από την ορχήστρα της Δημοτικής αρχής, από το συγκρότημα του Παύλου Μελή αλλά η ευθύνη δεν είναι δική μας.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και τους δηλώνουμε ότι το λογότυπο τους θα αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας, στο κανάλι μας το οποίο θα είναι έτοιμο σε λίγες μέρες, ενώ με το που λήξουν τα απαγορευτικά μέτρα, οι ίδιοι χορηγοί θα είναι στην αφίσα.

Θα φύγει επιστολή προς την αθλητική οικογένεια του Άρη να προτιμούν τα  προϊόντα και τις υπηρεσίες των χορηγών μας. Με εκτίμηση το Δ.Σ του Άρη Περιβολίων Ρεθύμνης».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *