18 Απριλίου 2024

Αναβολή για όλα τα παιχνίδια στην 27η αγωνιστική Α’ ΕΠΣΡ!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στις τάξεις του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου αφού πριν από λίγο η ΕΠΣ Ρεθύμνου αποφάσισε την αναβολή όλων των παιχνιδιών της 27ης αγωνιστικής μετά από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ρεθυμνιώτικης Ένωσης.

Μετά τα όσα συνέβησαν στα Ζωνιανά την περασμένη Κυριακή και την επίθεση που δέχθηκε ο τερματοφύλακας του ΑΟΝ Αστέρα, Αντώνης Παπαδάκης, στο παιχνίδι με τον Ερμή, ο ΑΟΝ Αστέρας ζήτησε ακρόαση από το Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, η οποία και έγινε αποδεκτή. Στα γραφεία της ΕΠΣ Ρεθύμνου βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΑΟΝ Αστέρα, συνεπικουρούμενη από εκπροσώπους άλλων 7 σωματείων της Α’ ΕΠΣΡ και του ΑΟ Επισκοπής. Εκτός από τον ΑΟΝ Αστέρα, βρέθηκαν εκπρόσωποι του Ρεθυμνιακού, του Άρη, της Ε.Α.Π., του ΑΟ Ποσειδών, του ΟΦ Αρμένων, της ΝΕΑΡ. Εκτός των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, το παρόν έδωσε σύσσωμη η Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΡ, αλλά και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ Γιάννης Χατζημπεκιάρης.

Το κλίμα ήταν τεταμένο, με τον πρόεδρο του ΑΟΝ Αστέρα Νίκο Παπαδάκη να εκφράζει τα παράπονα του ζητώντας όπως αναβληθεί όλη η αγωνιστική, κάτι που είχε κάνει ο ΑΟΝ Αστέρας και χθες το μεσημέρι με έγγραφο του στην ΕΠΣΡ. Από την πλευρά της ΕΠΣΡ ζητούσαν να διεξαχθεί η αγωνιστική και η σύσκεψη θα ακολουθούσε την επόμενη εβδομάδα.

Όμως ο πρόεδρος του ΑΟΝ Αστέρα δήλωσε κατηγορηματικά πως ο ΑΟΝ Αστέρας δεν θα κατέβαινε να αγωνιστεί τόσο στον αγώνα της Α’ ΕΠΣΡ με την Ε.Α.Π., όσο και στα πρωταθλήματα Υποδομών. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και ο πρόεδρος του ΑΟ Άρη Μανώλης Βαρούχας, ο οποίος συστρατεύθηκε στην πλευρά του ΑΟΝ Αστέρα, όπως κάτι ανάλογο έκαναν και οι ΟΦ Αρμένων, Ποσειδώνας Γερανίου, ΝΕΑΡ, ενώ την ίδια διάθεση είχε και η Ε.Α.Π. Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των ομάδων αποχώρησαν, με το Δ.Σ. να συνεδριάζει, ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα και παίρνοντας την απόφαση να αναβληθούν όλα τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. ΕΠΣΡ, αναφέρει χαρακτηριστικά, «Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Ζωνιανών στον ποδοσφαιρικό αγώνα Α’ κατηγορίας μεταξύ Ερμή Ζωνιανών – ΑΟΝ Αστέρα και λόγω της διαμορφώσεως τεταμένου κλίματος και ανασφάλειας στον χώρο του ρεθεμνιώτικου ποδοσφαίρου κι έπειτα από την έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣΡ, σήμερα 12 Απριλίου παρουσία των μελών της Ένωσης Ρεθύμνου, της Επιτροπής Διαιτησίας, της Πειθαρχικής Επιτροπής αλλά και εκπροσώπων οκτώ (8) σωματείων της Α’ κατηγορίας, αποφασίστηκε από την διοργανώτρια αρχή η αναβολή όλων των παιγνιδιών της 27ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.Εντός των επόμενων ημέρων η ΕΠΣΡ θα καλέσει σε νέα σύσκεψη όλα τα σωματεία της δύναμής της με θέμα συζήτησης «την εξάλειψη κάθε μορφής βίας και έκνομης ενέργειας στα γήπεδα του νομού», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *