2 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωση Ρεθυμνιακού για την διαιτησία

Ανακοίνωση:
«Χωρίς να θέλουμε να αντιδικήσουμε στο απειροελάχιστο με το πολύ φιλικό σωματείο ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ η ανακοίνωση του για την διαιτησία στο μεταξύ μας χθεσινό παιχνίδι μας οδηγεί σε σκέψεις και προβληματισμούς .
Σε σκέψεις και προβληματισμούς που πρέπει όμως πρώτα τα όργανα της διαιτησίας και της διοργανώτριας αρχής να οδηγηθούν. Θα πρέπει λοιπόν να βρουν τους τρόπους αυτοί οι λίγοι εναπομείναντες διαιτητές να βελτιωθούν σε φυσική κατάσταση , σε γνώσεις , σε αποφάσεις , σε συμπεριφορά και ότι άλλο απαιτείται για μια ισόνομη ομαλή έκβαση του πρωταθλήματος.
Βελτίωση των παραπάνω να είστε σίγουροι ότι θα επιφέρει καλυτέρευση και όλων εμάς των εμπλεκομένων με το ποδόσφαιρο φορέων . Ο ‘’ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ’’ η ομάδα μας με την τεράστια ιστορία στον χώρο του τοπικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου ‘’βαρέθηκε ‘’ κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο να δικαιώνεται μετά το τέλος των αγώνων από τα ανωτέρω όργανα της διαιτησίας και όχι μόνο . Δεν θα επιτρέψει όμως κανένα να ‘’παίζει’’ με τον κόπο και τον αγώνα παικτών , προπονητών και διοίκησης .
Με αφορμή την ανακοίνωση της ΔΟΞΑΣ ΠΛΑΤΑΝΕ , θα θυμηθούμε την σφαγιαστική διαιτησίας του Κου ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗ της περασμένης Κυριακής ‘’ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ‘’ και θα επισημάνουμε τα λάθη του προχθεσινού διαιτητή που χάρισε αποβολή παίχτη της αντίπαλης ομάδας στο 69 και δεν κράτησε τουλάχιστον εφτά ακόμα λεπτά καθυστερήσεων , την στιγμή που η ομάδα μας ήταν κοντά στην απόλυτη ανατροπή του σκορ»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *