23 Απριλίου 2024

ΑΟ Ερμής Ζωνιανών: «Αποχωρούμε αρνούμενοι να δεχθούμε τον πόλεμο και τις συνεχείς σφαγές»! (photos)

Την απόφαση του Δ.Σ. του Ερμή Ζωνιανών για την οριστική αποχώρηση από ο πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΡ 2018-2019, κατέθεσε στην διοίκηση της ΕΠΣΡ ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών Δημήτρης Σφακιανάκης, αφήνοντας στα γραφεία της Ένωσης και τα δελτία αθλητικής ιδιότητας.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Ερμής Ζωνιανών αποφάσισε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. το μεσημέρι της Πέμπτης 18/4/2019 την σύσσωμη παραίτηση του, αλλά και την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ. Μαζί με τα δελτία ο κ. Σφακιανάκης κατέθεσε στα γραφεία της ΕΠΣΡ το Πρακτικό με αριθμό 2/2019 Διοικητικού Συμβουλίου ΑΟ Ερμής Ζωνιανών, το οποίο σας παρουσιάζει το Rethymnosports.gr.

Το πρακτικό τιτλοφορείται, «Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου και αποχώρηση από το πρωτάθλημα φετινής σεζόν 2018-2019» και στο κυρίως θέμα του αναφέρει:

«Στα Ζωνιανά σήμερα στις 18/4/2019 ήμερα Πέμπτη και ώρα 15:00 στο τοπικό κοινοτικό γραφείο Ζωνιανών, συνήλθε το Δ.Σ. του ΑΟ Ερμής Ζωνιανών και αφού βρέθηκε σε νόμιμη απαρτία συζήτησε το θέμα ημερήσιας διάταξης.

Ο πρόεδρος κ. Σφακιανάκης Δημήτρης ανέφερε ότι λόγο της κακής και άνισης αντιμετώπισης σε σχέση με τα σωματεία της πόλης του Ρεθύμνου από την ΕΠΣΡ απέναντι στην ομάδα μας, αλλά και από την διαιτησία που ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, συμπαρασύροντας και τα Δ.Σ. των ομάδων της πόλης στοχοποιώντας μας για άλλη μια φορά άδικα, αρνούμενοι να δεχθούμε τον πόλεμο και τις συνεχείς σφαγές που έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα μας αλλά και στην τοπική κοινωνία, πρότεινε άμεσα την αποχώρηση από το πρωτάθλημα και την διάλυση του διοικητικού συμβουλίου.

Μετά το πέρας τις συζήτησης το Δ.Σ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

1) ότι παραιτείτε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και αποχωρεί από το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν 2018-2019.

2) Αφού δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση τελείωσε η συνεδρίαση, αφού διαβάστηκε και υπογράφτηκε το παρόν πρακτικό.

Αντιπρόεδρος: Κάββαλος Χαρίλαος του Γεωργίου

Ταμίας: Κλίνης Μιχαήλ του Ιωάννη

Γενικός Αρχηγός: Παρασύρης Νικόλαος του Γεωργίου

Γενικός Αρχηγός β’: Κάββαλος Βασίλειος του Σοφοκλή

Φροντιστής: Παπαδάκης Άριστος του Γεωργίου

Σύμβουλος: Παρασύρης Γεώργιος του Ιωσήφ

Σύμβουλος: Παρασύρης Εμμανουήλ του Παύλο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σφακιανάκης Δημήτρης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κάββαλος Ορέστης».

Σε επικοινωνία του με το Rethymnosports.gr, ο γενικός αρχηγός του ΑΟ Ερμής Ζωνιανών Νίκος Παρασύρης, τόνισε, «Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της ΑΕΜ και του ΠΑΟ Αλφάς, που σηκώθηκαν από την θέση τους ζητώντας μας να αλλάξουμε γνώμη…».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *